gáz, gagyi, erőltetett. egy pasi ne sminkelje magát.
2010. jún. 8. 23:28
2/17 anonim válasza:
Nem tud felizgatni.Tőlem mindenki úgy és attól boldog,ahogy és amitől csak akar.Ha a sminkeléstől érzi jól magát,hát csak nyugodtan.
2010. jún. 8. 23:32
3/17 anonim válasza:
Jack Sparrow (:)) és dögös metálzenészeken kívül hétköznapokon max megmosolyognám őket. Engem a legkevésbé zavar, pláne ha még valakin jól is mutat és illik hozzá, de alapvetően tényleg kissé erőltetett ez a smink egy pasin.
2010. jún. 8. 23:35
4/17 anonim válasza:
ez a gríndéjes köcsög sem sminkeli magát. tudniillik őt sminkelik a fotó kedvéért. ha egy pasi sminkeli magát az nem érdemes az életre.
2010. jún. 8. 23:47
5/17 anonim válasza:
na ez az ember ronda és debil, de amúgy ha egy kifestett goth srác jönne szembe, akkor leginkább elolvadnék. 21/L
2010. jún. 8. 23:51
6/17 anonim válasza:
azt, hogy b*zi, drogos, antiszociális, egyszóval deviáns.
2010. jún. 8. 23:58
7/17 anonim válasza:
Van egy zombi tekintetük ezeknek :P
2010. jún. 9. 00:01
8/17 anonim válasza:
Ez a pasi tényleg ronda, de van olyan akinek jól áll a smink (Jahh, Jack Sparrow :)) A szabályos arcú, világos bőrű, szép szemű srácoknak áll jól a kihúzott szem szerintem.
2010. jún. 9. 00:44
9/17 anonim válasza:
Hát nem mindegy, hogy pl. rockzenész mint akit te linkeltél vagy egy pasi a buszon.
Engem nem zavar, az ilyen "pasis" smink meg, hogy feketével ki van húzva a szeme és ennyi már fel sem tűnik.
Ha jobban ki van sminkelve akkor elcsodálkozok mert én nőként sem szeretem magam sminkelni.
Ha ráadásul körömlakkot is használnak akkor azt még annyira sem értem mert én utálom magamon. Másfél éve nem volt rajtam körömlakk, előtte is csak ritkán.
Szerintem sok baj van vele, meg felesleges. Pedig egyébként én sminkes vagyok... (mondjuk már rég nem azt csinálom).
2010. jún. 9. 01:57
10/17 anonim válasza:
Most azt mondanám, hogy férfiatlan, sőt búzás, ha a kedvenc dj-m nem kezdte volna el festeni a szemét néhány hónapja, azt viszont biztosan tudom, hogy Ő nem búza, nem biszex, hanem igazán vérforraló szexi pasi. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!