Sehogy nem tudom kifesteni a szemem? (kép)
Semmi nem áll jól, sok videót néztem, hogy kell a rejtett szemhéjat kifesteni, de semmi nem látszik ki a szemhéjamból. Lehetetlennek érzem :(
De, de én azt tapasztaltam, hogy a szempillasor közepétől a szemzug felé nincs értelme, mert optikailag összehúzza a szemem, plusz mivel felzáródik, elkenődik. Így én csak a szemem sarkát húzom ki, próbáld meg te is! A szemed alkalmasnak tűnik rá!
Egyébként smink nélkül is szép vagy! :)
Semmi baj nincs vele, nekem se egyformák a szemöldökeim. Sokan mondták, hogy szedessem ki és rajzoltassam vagy tetováltassam... de nem.
Próbáld meg a szemöldökcsontra való festést. Először az ember meghökken, mert erős, de nem az, csak nem szoktad meg. Nem látszik belőle sok a szemhéj miatt, így az összehatás sose túl durva.
Kb így, felül és oldalt lógjon ki a szín. Alkalomra meg lehet merészebben, színesebbet.
A szemkihúzást így gondoltam: ceruzával vagy szemfestékporral is kivitelezhető, csak vékony ecset kell hozzá.
Én ezzel a módszerrel festek minden nap, persze nem ennyire erősen, de ugyanígy néz ki, középen találkozik a sötét és a világos. A nőci ha kinyitja a szemét, az ő szemhéja is rejtett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!