A teltebb ajkakat ciki kifesteni?
A szám nem túl széles, viszont elég dús ajkaim vannak.
Nagyon szeretek mindenféle árnyalatú rúzst használni,viszont közösségben nem nagyon merem hordani.
Tudom,hogy most az ilyen száj divat,de én pont emiatt nem merek így mutatkozni,mert rengetegen rámondanák,hogy plasztika. Egyébként is rühellem ennek a trendnek a népszerűsítőjét, Kylie Jenner-t.
Szóval...csak azért is magamra kenjem azokat a rúzsokat amikor kimozdulok itthonról,vagy felejtsem el örökre?
Most akik ismernek, tudni fogják hogy nem töltötted fel az ajkad, ismeretlen meg csak nem fog rátámadni.
Én úgy örülnék ha telt ajkaim lennének, egyfolytában rúzsoznám magam:D Szóval légy bátor, nyugodtan fesd ki, otthonra nincs is értelme.
Ne hülyéskedj már, pont hogy a rúzsok a telt ajkakon néznek ki szépen.
Első válaszolóhoz hasonlóan, ha nekem telt ajkaim lennének tutira mindennap rúzsoznám magam, és nagyon nagy rúzskollekcióm lenne már mostanra :D Sajna nem vagyok ilyen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!