Hogy lehet úgy kifesteni a szempillákat spirállal, hogy ne legyen maszatos a szemhéj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 14:31
1/5 anonim válasza:
:-O
Hogy lehet úgy kifesteni, hogy maszatos lesz???
Alulról felfelé söprögető-csavaró mozdulatokkal szoktam. Ne nyomd olyan közel a szemhéjadhoz.
2/5 anonim válasza:
Gyakorlás
Ha nagyon nem megy, lehet rendelni, meg bizonyára boltokban is kapni, pajzsokat, amik segítenek, hogy ne kend össze magad.
4/5 anonim válasza:
Ha a felsőket fested, nézz lefelé, ha az alsókat, nézz felfelé. Ne nyomd át a spirált a szempillákon a töveknél teljesen, hanem jobbra-balra mozgasd! Ne nyisd ki teljesen a szemed, amíg szárad a festék, ha a szempillád a szemhéjadhoz érne nyitott állapotban.
5/5 anonim válasza:
Én sem tudom úgy kifesteni, hogy picit ne kenjem össze a szemhéjam. Száradás után sminklemosóba (vagy vízbe) mártott fülpiszkálóval szoktam letörölni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!