Ti mindkét kezetekkel sminkelitek a szemeteket?
Figyelt kérdés
Pl jobbkezesek, ti a bal szemeteket is jobb kézzel sminkelitek?
(Mert én a bal és jobb kezemet is használom, és ezért furának tartanak ilyen szempontból) :D
2018. jan. 31. 21:16
1/7 anonim válasza:
hát, igazából tudnám mind a két kezemet használni, de valahogy megszoktam hogy a jobb esik kézre, így azt használom :) a másikat kizárólag tusvonalhúzásból, mert ugyanabból a szögből kell húzni a két farkincát, hogy legalább másodunokatesók legyenek :D
2/7 Metionin válasza:
Én csak jobbal, pedig amúgy kétkezes vagyok. A balban fogom a sminkcuccot.
4/7 anonim válasza:
Én a jobb szememet jobb kézzel szoktam, a bal szememet pedig bal kézzel. Nem tudom, próbálkoztam jobb kézzel is, de nekem az úgy furcsa, valahogyan nem áll kézre, útban van az orrom...nekem jobb kézzel nem megy.
5/7 anonim válasza:
Jobbot jobb kézzel, balt ballal. A kontaktlencsét isígy teszem fel, valahogy így szoktam meg.
6/7 anonim válasza:
Nem, mert a bal kezem ügyetlen ilyesmik terén
7/7 anonim válasza:
Én mind a két oldalon jobb kézzel dolgozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!