Lányok, ti hogy sminkelitek magatokat?
Nekem zöld szemem, sötétbarna hajam, és kreol bőröm van. Én ha szemsminket csinálok, akkor általában valami barnásat szoktam csillámos arannyal vagy bordóval (ez a ruhámtól függ), barna vagy zöld szemceruzával (és spirállal). De mostanában inkább a számat szoktam kihangsúlyozni, imádom a rúzsokat és a liquid lipstick-eket. Bordó, piros, vagy barnás árnyalatokat szoktam használni (szépen is néznék ki babarózsaszínnel a sötét tónusaimhoz...). Alapozót most kb 3 éve nem használtam, de most találtam egyet, ami tökre illeszkedik a bőröm színéhez, és teljesen jó az állaga is, nem kényelmetlen a viselése, szóval most újra elkezdtem alapozót használni. Ezen kívül kontúrozni szoktam, de nem olyan durván, csak keveset. Meg egy leheletnyi pirosító és highlighter. Ja, meg a szemöldököt hagytam még ki. Arra ceruzát és port használok, zselét azt nem. Illetve a szeme alatti karikákra régebben korrektort tettem, de amióta találtam egy tök jó krémet, azóta csak azzal kenem be reggelente (Loreal Skin Perfection), szinte teljesen eltűnnek a karikák.
Lesznek, akik azt mondják, hogy 14 évesen ne sminkelj egyáltalán, de szerintem neked kell kitapasztalnod, hogy mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem. Csak arra figyelj, hogy a tónusaidnak megfelelő színeket használj . Ja, és blending!!! (nem tudok rá magyar szót, de az ecsethasználatról beszélek)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!