Lányok, ti hogy sminkelitek magatokat nyáron?
Attól függ hova.
Buliba, sétálni, étterembe, kávézóba meg ilyen helyekre ugyanúgy, mint télen, csak ugye este erősebben -> Revlon alapozó, Lovely spirál, Maybelline vagy Makeup Revolution szemfesték, Astor rúzs, Essence púder, Essence szemöldökceruza.
Ha otthon vagyok, vagy csak a boltba szaladok át, akkor spirál, az arcomra meg otthon semmit nem teszek, amúgy max Alverde alapozót, aminek nem igazán van fedése, inkább olyan BB jellegű, csak egységesít kicsit.
Fürdéshez csak szemöldökceruzát és vízálló spirált rakok fel.
sehogy
leolvad ebben a nagy melegben, nekem elviselhetetlen még egy kis minimum smink is, szóval hanyagolom
Ugyanúgy, ahogy télen.
Szempillaspirál (Maybelline Lash Sensational), kis szemöldökceruza (Catrice eyebrow definer), szemceruza kizárólag a felső vízvonalra, szempillák közé (Essence waterproof Gel), ritka esetekben korrektor problémás helyre (Catrice Camouflage tégelyes. Sminkek közé sorolja valaki, szerintem nem az, de megemlítem: Carmex ajakápoló.
Alapozót, púdert, bronzosítót, kontúrozót, szeméjpúdert, tusfilcet és társaikat nem használom,
Alapozó (ez néha kimarad), korrektor, pirosító, szemöldök, highlighter, rúzs.
Az alapozóm Bourjois, korrektor Maybelline fit me és Catrice camouflage, szemöldök Catrice ceruza+Loreal gél, szájra meg most egy essence ceruzát szoktam rúzsként felkenni, egész szájra. Pirosító Maxfactor, highlighter TheBalm.
Ugyanúgy, mint télen, csak van rajtam fényvédő. (Bioderma)
Primer, alapozó (MAC), korrektor (Catrice) szemöldökgél, pír (Bobbi Brown), tus (Astor), spirál (Max Factor), rúzs (MAC), púder (Bobbi Brown).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!