7-8. Osztályos lányok! Ti sminkelitek magatokat?
Én most vagyok hetedikes, és néha szoktam magam szempillaspirálozni. Alapból szerintem sokkal rosszabb ha reggel nem dorzsolheted meg a szemedet a suliban, mert elkened a sminked. Ja amugy aki 5.-ben kezdi el sminkelni magát az 1.nem lesz tőle menőbb 2. Szánalmas
3. Ha valaki ilyen korán elkezdi sminkelni magat annak akár ki is hullhatnak a szempillái felnőttkorára
6#kicsit érdekes, hogy aki 2 évvel fiatalabban kezdi , ő már egyből szánalmas, de te nem?
egyébként én úgy egyetemista koromban kezdtem magam komolyabb festeni(előtte csak szempillaspiral)
szerintem nem gáz, ha valaki 14 évesen kezdi, de sztem elég egy bb krém, korrektor és szempillaspiral, szajfeny. komolyabb szemsmink szerintem felesleges, de mindenki maga tudja. a lényeg, hogy ne gagyi terméket használjátok. catrice szint már egész jó, és nem megfizethetetlen. és ne essetek túlzásba, nevetséges amikor valaki nagyon erősen alapozozik es rendesen elut az arcbore a nyakatol stb.. na meg a pirositozas szokott meg rosszul sikerülni. ezért érdemes ellesni mások technikáját, és tényleg ne a leggagyibb 100as boltok termekeit hasznaljatok, mert azokkal ritkán lehet szép eredményt elerni, es nem is igazán tartós + vannak szebb oszetevoju termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!