A barátnőmtől megkérdeztem milyen új parfümje van, mert eddig nem éreztem ezt az illatot. Mondta, hogy most vetette az új pasijával 480. 000 Ft volt akciósan. Szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Ennyi pénzből ékszert is kérhetett volna...2018. jan. 12. 16:48
1/21 anonim válasza:
Szerintem 4800 forintot akart mondani:D
4/21 A kérdező kommentje:
Hát én csak az emagon látom, sehol máshol. És annyi az ára.
2018. jan. 12. 17:43
5/21 anonim válasza:
6/21 A kérdező kommentje:
2018. jan. 12. 17:52
7/21 A kérdező kommentje:
Ezek mind hamisak ami ennyibe kerül ez nyilvánvaló... Aukciós oldalon nincs eredeti parfüm...
2018. jan. 12. 17:54
8/21 anonim válasza:
itt vannak a dorall termékek árukeresőn.. javarész 500 forintos dezodorok de még jópár parfümöt is találsz 1000-1500 forintért. amazonon pedig nem hiszem hogy hamisitványt árulnának.
10/21 anonim válasza:
Emagon feltűntetik az általad belinkelt terméknél hogy a forgalmazója a most belinkelt elinamed nevű cég
itt egy kis leírás erről a cégről
nemtudom hogy mülködik ez az emag de gondolom ide is feltölthetik a cégek a saját termékeiket szóval amit az emagon látsz árat és ezen az elinameden azt egy és ugyanaz az ember adta meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!