Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a nem...

Most tényleg én vagyok a nem normális, hogy ezt megkérdeztem?

Figyelt kérdés

Párom átmwnt vmiért a szomszédasszonyhoz(idősebb tőlünk) és mikor viszajött párom, megkérdeztem, hogy mit mondott. Erre azt válaszolta, hogy mi közöm hozzá, ő sem szokta megkérdezni.

Most tényleg én vagyok a sz.r, mert ezt meg mertem kérdezni?

2014. szept. 7. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jo de mi volt a tema. Nehez ugy velemenyezni hogy nem ismerjuk a korulmenyeket, a kerdes jelleget stb.
2014. szept. 7. 18:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Megkérte valamire a párom.
2014. szept. 7. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Az attól függ, te kérted-e meg a párodat, hogy kérdezzen meg valamit a szomszédasszonytól.

Mert ha nem, akkor számomra fura, hogy minden elhangzott szóról el akarod számoltatni. Én tényleg nem értem azt, ahogyan mostanában a párkapcsolathoz hozzáállnak egyesek, nem tudom, miért gondolják, hogy az összeköltözés után már minden egyes anyagcsere-folyamatról is részletesen be kell számolni a másiknak...

2014. szept. 7. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Én nem tudom, ki hogy van ezzel, de mi meg szoktuk kérdezni egymást ilyenkor, hogy na, mit mesélt a szomszédasszony, vagy mi újság odaát? Ez olyan természetes, hogy hátha hallunk valami érdekeset. Egyikünk sem szokott ilyesmin felháborodni.

Lehet, hogy a párod valamiért úgy érezte, hogy el akarod számoltatni? Vagy nem tudom.

2014. szept. 7. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Hat en meg eletemben nem kerdeztem meg azt a ferjemtol, ha hazajott valahonnan, hogy mit mondott az, akinel volt.... A mi ujsag vele, minden oke, esetleg a jol van xy helyenvalobb, nem hangzik szamonkeresnek, ellenben a mit mondott igen - es valojaban igaza van a parodnak: ahhoz neked semmi kozod.
2014. szept. 7. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Tényleg attól is függ, hogy mi volt a konkrét szituáció. Jól értelmezem, hogy a szomszédasszony valamire megkérte a férjedet és te arra kérdeztél rá, hogy mire kérte meg?

Ha így volt, akkor én neked adok igazat, jogos a kérdés, végül is ha mondjuk olyasmiről van szó, hogy holnap vágja fel neki a fát télire, akkor tudod, hogy holnap nem lesz itthon, úgy alakítsd a napirended.

2014. szept. 7. 18:22
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Én kíváncsi vagyok, szociális életem amúgyis szinte nulla, nekem természetes, hogy megkérdezem :) A párom pedig nem akad fenn rajta.
2014. szept. 7. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Az én férjem is átment a múlt héten a szomszédékhoz, valamire megkérni őket. Mikor hazaért, én is megkérdeztem, hogy na, mit mondtak, mert érdekeltek a fejlemények. Esze ágában sem volt megsértődni rajta.
2014. szept. 7. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
19 éve egyszer sem hangzott el egyikünk szájából sem, hogy "mi közöd hozzá". A felesége vagyok, nem a haverja.
2014. szept. 7. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Megkérte, hogy tegye magáévá?
2014. szept. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!