Most tényleg én vagyok a nem normális, hogy ezt megkérdeztem?
Figyelt kérdés
Párom átmwnt vmiért a szomszédasszonyhoz(idősebb tőlünk) és mikor viszajött párom, megkérdeztem, hogy mit mondott. Erre azt válaszolta, hogy mi közöm hozzá, ő sem szokta megkérdezni.
Most tényleg én vagyok a sz.r, mert ezt meg mertem kérdezni?
2014. szept. 7. 18:04
11/12 anonim válasza:
Jogos az utolsò kérdése, végülis azok tàmadnak elsõre akiknek vaj van a fülük mögött.
Nàlunk ez tök normàlis, Béla , miért hìvott a Magdi? À csak ki kellett cserélni az égõt stb....amiben ti vagytok az nem kapcsolat.
12/12 anonim válasza:
Hát csaptam volna szájba azt hiszem :D Mi elszoktunk mindent egymásnak mesélni,de ha mégsem akkor rászoktunk kérdezni a másiktól,nem tudom miért csinált Ő ebből gondot,lehet húzogatja a szomszéd asszonyt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!