Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Titeket lányok nem idegesít...

Titeket lányok nem idegesít ez mikor ékszert viseltek? (fiú vagyok szoval világosítsatok föl mert nem tudom)

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy azok a lányok, akik ilyen lógós ékszereket viselnek, azokat nem idegesíti föl, hogy minden mozdulatuknál össze-vissza csapódik, amit viselnek?

Ma is láttam egy csajszit, akinek ilyen közepes méretű karika fülbevalói voltak és minden egyes lépésénél azok jobbra bakra kilengtek és hozzá-hozzá értek az arcához? Egyszer erről, máskor arról. Ez nem baromi idegesítő egy idő után?

Azt még megértem, hogy egy olyan ékszer, ami adott helyen van pl. gyűrű vagy karkötő annak a viselése megszokássá válik, de az ilyenek, amik állandóan mozognak mozgásra nem zavarnak nagyon?

2018. jan. 4. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Többek között pont azért hagytam fel az ékszerhordással, mert zavarnak (és félek, hogy valamelyiket elhagyom útközben). Régen rengeteg gyűrűt hordtam, nem tudtam miattuk nehéz szatyrokat kényelmesen cipelni. A lógós fülbevalók lengedezése tényleg idegesítő, és némelyik kifejezetten nehéz is. A túl hosszú nyaklánc is zavaró tud lenni, mert a szádba lóg a medál, ha előrehajolsz.
2018. jan. 5. 18:09
 12/12 anonim válasza:
Dehogynem,engem peldaul idegesit hogy a fulbevaloim beleakadnak a hajamba vagy esetenkent tul nagyok,de hidd el,meg igy is sokkal jobban erzem magam,mintha nem vennem fel oket,mert amit hordok,az tetszik es onazonosnak erzem magam veluk. Valahogy ad egy plusz onbizalmat,mert erzem,hogy ez vagyok en,es hogy tetszik amit hordok. Roviden ennyi:)
2018. jan. 9. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!