Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tiszta zsir a fejem! Nemtudom...

Tiszta zsir a fejem! Nemtudom mitcsinaljak? Mar halalra idegesit!

Figyelt kérdés

A hajam ha megmosom, mar estere latszik, hogy nem friss, masnapra pedig katasztrofa.

Az arcborom is mosakodas utan par orara tiszta fenyes, es a homlokomnal levo hajamat is bezsirositja.

Nivea micellas vizet hasznalok smink lemosasra. Mast nem.

2017. nov. 10. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
minél többet mosod annál hamarabb zsírosodik
2017. nov. 10. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Én is azt tudom mondani, mint az előttem levő.

Minél többet mosol hajat, annál hamarabb zsirsodik majd be. Pl: én heti 1x mosok hajat és csak 4. nap látszik, hogy kezd zsirosodni, de olyankor felkötöm és kb észre se lehet venni. Neked is azt tanácsolom, hogy próbáld meg kibirni, inkább kösd össze és szoktasd hozzá magad a ritkább hajmásoshoz.

A bőr is majdnem ugyanigy működik, ha zsiros és agyonkrémezed vagy sokat mosod arclemosóval, az lesz a válaszreakciója, hogy még több faggyút termel, igy védekezik.

Remélem segitettem kicsit. :)

2017. nov. 10. 12:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Koszonom. Igazabol csak szempilla spiralt hasznalok, azt mosom le estenkent a micellas vizzel. Vizzel pedig reggel es este mosdok. Nem hasznalok alapozot, vagy bb kremet se. A micellas vizet pedig mar 2 eve veszem, ez az allapot pedig 4-5 honapja tart. Szoval nem hiszem, hogy az miatt van.

A hajamat pedig kibirnam, ha nem viszketne iszonyatosan a zsirosodassal parhuzamosan. :(

2017. nov. 10. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
illene felkeresni egy bőrgyógyászt vagy egy hajászt
2017. nov. 10. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha sokat mosod akkor pont nem zsírosodik hanem szárad.

Elkéne menni bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz.

Milyen sampont használsz?

2017. nov. 10. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Ja és ezt a nivea szart se használd.
2017. nov. 10. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Én is így vagyok, mióta az eszemet tudom. Nem tudott segíteni se bőrgyógyász, se nőgyógyász, se hajgyógyász, se endokrinológus. Ez van, el kell fogadni. Az meg, hogy minél gyakrabban mosod, annál jobban zsírosodik hülyeség. Régen heti 1-szer mostam, ugyanúgy csöpögött belőle a zsír. Az arcomból is szó szerint folyik.
2017. nov. 10. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Head&shoulderst.

Nekem hasznal a micellas viz, csak a festetek mosom le vele, egyszer attorlom vele az arcom, leviszi szepen a szennyezodeseket, de utana mkindig lemosom vizzel, mert nem szeretem a ragacsos erzest amit maga utan hagy. Elvileg smink eltavolitasra van, arra viszont (nekem) jo.

De ezekszerint ezen mar csak a doki/kozmetikus segithet. :(

Koszonom a valaszokat!

2017. nov. 10. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért írtam hogy ne használd ezt a niveát mert amúgy is problémás a bőröd ezeke a termékek meg gagyik sajnos, akármennyire is vannak agyon reklámozva. Járj el kozmetikushoz hogy kitisztítsa az arcodat, hátha jobb lesz. Lehet tud valamit ajánlani is.
2017. nov. 10. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem erre a problémára segített a fogamzásgátló, viszont egyszer abba kellett hagynom, most kezdtem újra és a probléma is visszatért. Várom, hogy a szervezetem újra hozzászokjon a gyógyszerhez és elmúljanak a pattanásaim és a hajzsírosodás. Szerintem egy próbát megér, hogy elmenj orvoshoz.
2017. nov. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!