Tiszta zsir a fejem! Nemtudom mitcsinaljak? Mar halalra idegesit!
A hajam ha megmosom, mar estere latszik, hogy nem friss, masnapra pedig katasztrofa.
Az arcborom is mosakodas utan par orara tiszta fenyes, es a homlokomnal levo hajamat is bezsirositja.
Nivea micellas vizet hasznalok smink lemosasra. Mast nem.
Szia!
Én is azt tudom mondani, mint az előttem levő.
Minél többet mosol hajat, annál hamarabb zsirsodik majd be. Pl: én heti 1x mosok hajat és csak 4. nap látszik, hogy kezd zsirosodni, de olyankor felkötöm és kb észre se lehet venni. Neked is azt tanácsolom, hogy próbáld meg kibirni, inkább kösd össze és szoktasd hozzá magad a ritkább hajmásoshoz.
A bőr is majdnem ugyanigy működik, ha zsiros és agyonkrémezed vagy sokat mosod arclemosóval, az lesz a válaszreakciója, hogy még több faggyút termel, igy védekezik.
Remélem segitettem kicsit. :)
Koszonom. Igazabol csak szempilla spiralt hasznalok, azt mosom le estenkent a micellas vizzel. Vizzel pedig reggel es este mosdok. Nem hasznalok alapozot, vagy bb kremet se. A micellas vizet pedig mar 2 eve veszem, ez az allapot pedig 4-5 honapja tart. Szoval nem hiszem, hogy az miatt van.
A hajamat pedig kibirnam, ha nem viszketne iszonyatosan a zsirosodassal parhuzamosan. :(
Ha sokat mosod akkor pont nem zsírosodik hanem szárad.
Elkéne menni bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz.
Milyen sampont használsz?
Head&shoulderst.
Nekem hasznal a micellas viz, csak a festetek mosom le vele, egyszer attorlom vele az arcom, leviszi szepen a szennyezodeseket, de utana mkindig lemosom vizzel, mert nem szeretem a ragacsos erzest amit maga utan hagy. Elvileg smink eltavolitasra van, arra viszont (nekem) jo.
De ezekszerint ezen mar csak a doki/kozmetikus segithet. :(
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!