Ti alapozó előtt vagy után teszitek a korrektorokat?
Figyelt kérdés
Egyik videóban a bloggerek előtte másikban utána teszik. És ti?
2017. dec. 19. 14:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem utána rakd gel, de te tudod!
2017. dec. 19. 15:24
2/10 anonim válasza:
A korrektor alapjáraton világosabb, mint az alapozó. Ezért érdemesebb alapozás után feltenni, hogy ne fogja be a sötétebb szín.
2017. dec. 19. 15:43
3/10 anonim válasza:
én előtte szoktam
2017. dec. 19. 16:35
4/10 anonim válasza:
Szem alá utána, oda alapozót nem is teszek, szerintem felesleges és az már nagyon sok cucc lenne oda. Ha van bőrhibám oda alapozó alá szoktam és hagyom megszáradni mielőtt alapozok, szerintem így fed a legjobban.
2017. dec. 19. 16:48
5/10 Metionin válasza:
Utána. Ha előtte tenném akkor csak szétkenném az alapozóval. Meg az alapozó után látszik rendesen hogy van-e egyáltalán szükség korrektorra.
2017. dec. 19. 16:53
6/10 anonim válasza:
Nagyon tudom ajanlani alapozonak a:
Clinique Anti Blemish Solution BB Cream SPF 40-t, ami egyben arckremkent apolja az arcbörödet es ved az UV sugarzas ellen is.
valamint a kicsit dragabb:
Hydra Life Water BB Crème-t, ami föleg a hideg evszakban ajanlott, mert nagyon jol hidratal.
Ezek azert jok, mert kiegyensulyozzak a smink hatasat, amit a börödre gyakorolnak es egyfajta vedelmet is biztositanak.
Ne felejtsd el, hogy mindkettö smink is, amit le is kell mosnod, mielött lefekszel.
2017. dec. 19. 20:26
7/10 anonim válasza:
Sorry, nem reklamozni akartam (föleg, hogy semmi hasznom nincs ebböl), hanem egy masik kerdezönek szant valaszomat irtam oda.
Ide valaszkent: Attol függ, hogy puder vagy krem alapu alapozo. A pudernel lenyegeben mindegy, a kremnel pedig utana erdemes, mivel szetkened az arcodon es igy a korrektort is letörlöd az eppen lefedett területröl.
2017. dec. 19. 20:28
8/10 anonim válasza:
attól függ. ha bőrhiba elfedése a cél, akkor érdemesebb alapozó előtt. ha világosítani akarsz, például szem alatt, akkor alapozó után.
2017. dec. 19. 23:44
9/10 anonim válasza:
Előbb korrektort, jól kihúzom, szinte az orcámig, és alapozót nem teszek rá, csak eldolgozom, ahol a szemem és az orcám találkozik.
2017. dec. 20. 20:13
10/10 anonim válasza:
Előbb alapozó utána ahol látszik még bőrhiba oda utána a korrektort. Előtte nincs sok értelme, mert ahogy felteszed az alapozót elkened vele a korrektort a helyéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!