Alapozóválasztás kezdőknek? Help.
Sziasztok. Most tervezem megvenni életem első alapozóját. Szó szerint semmit nem tudok róla és a menetéről/mivel vigyem fel.Sok cikk van róla de gondoltam inkább real-time infót szerzek mint pár hónapos cikkeket olvassak.
dm vagy rossmannban tervezem venni.
Szóval milyen márkákat ajánlotok? Mivel vigyem fel az arcomra?
inf. nagyon világos,zsírosodó bőrre keresek:)
A Catrice-nek nagyon jó alapozói vannak, én a mattot tudnám ajánlani tőlük, kb. 2500 Ft.
Hogy mivel viszed fel, személyfüggő, van aki ecsettel, van aki beauty blenderrel, én sminkszivaccsal szoktam, nekem azzal a legkönnyebb eldolgozni, a Rossmannba veszem, az kb. 400 Ft.:)
Én Catrice HD liquid-et használok,es egyaltalan nem zsirosodik tole a borom,es van belole nagyon vilagos arnyalat is-2500-3000ft
En essence silicone sponge-al viszem fel az alapozot,mert az nem szivja magaba az alapozot,es konnyebb tisztitani-1000FT
Probald a csuklod belso reszere kenni,az egyezik meg a legjobban az arcborod szinevel..vagy a nyakadra.Menj ki a boltbol es nezd meg termeszetes fenynel is,hogy jo-e a szin.En szivaccsal es ecsettel tudom a legjobban eldolozni,rossmann 800 ft (az a kis pufi)
Ajanlom a Rimmel 25 oras alapozojat,kozepes fedese van..epitheto szepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!