Kinek melyik a tökéletes karácsonyi piros rúzs?
hűűű én nem szeretem ha a rúzs elkenődik (tehát a 98%uk kb kizárva). De van a lovelynak egy matte rúzsa (Lovely extra lasting matte), ami rászárad az ajkakra, én azt használom. De itt Magyarországon sajnos csak 3 árnyalatban kapható, ebből a piros az bohócpiros kb, amikor megvettem nagyon csalódott voltam, nekem nem áll jól.
De!! most úgy használom, hogy egy sima 350 ft os essence szájceruzát használok egy sötétebb pirosat, arra pedig rákenem ezt a rúzst, és a kettő kombinálva nekem tökéletes, nem kopik le, hosszan tart, és kijön kb ezer ftból :)
Koszi:) a Lovelyt meglesem
Az essence meg nekem is megvan,de sajnos az sem jott be:(
L'Oreal Color Riche: Julienne's red
Van rengeteg rúzsom, köztük MAC, Estée Lauder vagy Guerlain, de őszintén megmondom, ez a darab bármelyikkel felveszi a versenyt. Sokat használom!
Én ezt szoktam: [link] (nyilván a pirosat)
Ez az az árnyalat ami a bőröm és a fogaim színéhez is passzol, vélony rétegben szinte matt (de nem a szupermatt ami szárít) és lerobbanthatatlanra szárad, vastagabban felkenve fényes hatású, nem kenődik.
Extra mattból a sleek folyékony rúzsa. (Az müllerben kapható)
High endből Clinique.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!