20-25 év körüli fiúk! Nektek bejön egy lányon a vörös/piros rúzs? (mondjuk egy buliba)
miazhogy :D nekem tetszik az ilyesmi
25/F
Az a baj, hogy egy fiatal lányon hülyén néz ki, egy idősebb nőn már majdnem csúnya, és alapból sem áll jól mindenkinek. Én a barna/fekete hajú csajokat kedvelem, és szerintem a piros rúzs főleg nekik áll jól. Esetleg vörös hajhoz, de szőkéken már túlzás. Rajtuk minden jobban kitűnik.
Plusz, az ismerőseim képein már nagyon sokszor feltűnt, egy piros rúzs + telibemosoly kombóval bármilyen csinos csajból banya lesz, mert ha nem hófehérek a fogai, akkor azt a piros rúzs baromira kiemeli.
Na meg, vicces tud lenni, mikor az összes pohár és üveg széle, meg a cigi amit szívnak, minden piros lesz, aztán mennek a mosdóba újrakenni magukat.
Szóval van, akin tetszik, de csak különleges esetben.
Elfelejtik, hogy a vörös rúzs NAGYON KEVÉS nőnek áll jól! Alig 3%a a nőknek.
Meg az arc előnyösebb dolgait kell kiemelni, de mindig csak egyet!
Pl szép szem.
A pasik nagy része szereti a természetes rózsaszín ajkakat, a szájfénnyel szolidan kiemelhető. Párom is mondta.
(bár szerintem szexuális szemszögből is nézheted xD vannak akik szeretik ha a csaj száján megcsillan x')
Meg a rendes pasik a szolid sminket szeretik, ami nem egyenlő egy álalccal. A futó kalandos nőkre szarnak rá milyen a fejük vagy mennyire hamis arcukat mutatják.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!