Mit gondoltok a színes kontaktlencsékről?
Nekem nem igazán tetszik, mert bizony rögtön észrevehető, hogy valami fura, nem stimmel az illető szemével. Mivel megpróbálják jól eltakarni az eredetit, ezért kicsit nagyobb lesz, mint egy normál szembogár - ezt rögtön kiszúrni, de mivel a középső "lukat" ami fényerősség függvényében folyamatosan szűkül-tágul, és amin kilátsz, mégsem fedhetik el, ezért ott meg kivillan az eredeti szín. Ráadásul sokszor olyan a lencse színe, illetve a végeredmény, ami a valóságban nincs. Nálam az ember az arcánál, az arca a szeménél kezdődik, és az ilyen UFÓ-tekintet... hát eléggé bizarr számomra. Ez nem csak maradiság kérdése, nem tudom eltekerni a gombot, hogy holnaptól valami máshoz vonzódjak, mint amihez.
(Egyébként van 7 milliárd ember a Földgolyón, akinek úgy tetszene a szemed, ahogy van, nem máshogyan, nem tudom minek akarod mindenáron a maréknyi germán/szláv közé betudni magad. Persze, ezer éve észrevétlen jön onnan a kulturális agymosás, még azt is tőlük tanultad, mi a szép... meg mi szerintük a majomszínű, tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!