Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, ti mit gondoltok a...

Fiúk, ti mit gondoltok a fekete körömlakkról?

Figyelt kérdés
Szeretem fekete géllakkal kifesteni a körmeim, de ugye meg van az a sztereotípia, hogy a rocker,emo,depis lányok festik olyanra a körmüket, fekete ruhákat vesznek hozzá,meg fekete sminket stb stb. Én nem vagyok egyik se, egyszerűen azért szeretem a feketét mert minden ruhához illik, általában akkor szoktam feketére festeni ha több színt veszek fel, és akkor már a körmeim legyenek semlegesek. A sminkem se lenne emós hozzá mert a szemem csillogósabb természetesebb hatású szemfestékkel szoktam megcsinálni, csak a szám mondható erősnek mert azon piros rúzst használok.
2017. nov. 3. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem igenis jól néznek ki a lányok feketében.
2017. nov. 3. 23:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a fekete ruhákat, van amikor full feketébe vagyok, de szerintem túlzás ha ahhoz még a körmöd is fekete, ezért akkor főleg pirosat használok vagy valamilyen pasztel matt színt
2017. nov. 3. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen fekete ruháid vannak?
2017. nov. 3. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak 90%-át abszolút hidegen hagyja, hogy milyen színű a körmöd amég ápolt és nem teljesen igénytelen.
2017. nov. 3. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindig sajnálni szoktam a fekete körműeket, mert nekem állandóan az ugrik be a látványra, hogy szegény már megint a körmére csapott a kalapáccsal barkácsolás közben...
2017. nov. 3. 23:43
 6/10 A kérdező kommentje:
apám ilyenkor azzal piszkál, hogy mintha rácsaptam volna a kocsiajtót :D
2017. nov. 3. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Az szép :D
2017. nov. 3. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen megértem apádat! :D
2017. nov. 3. 23:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
sztem ronda
2017. nov. 4. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
az én barátomnak pl kifejezetten tetszik. inkább a sötét színű körömlakkok tetszenek neki.
2017. nov. 4. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!