Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúként milyen sminket és...

Fiúként milyen sminket és hova használhatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fiún is jól mutat a dark-goth smink: Minél világosabb alapozó, kizárólag fekete szemfesték, fekete körömlakk, bordó vagy sötétpiros rúzs. Ez a fajta smink a férfiaknak is jól áll, persze akkor már feketébe is öltözz, mert különben nem fog passzolni.
2010. jún. 2. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:

20:10: A Te idődben... A Kiss rajongókra emlékszel? Hetvenes évek közepe. David Bowie? Mikor is volt? A Cure-os Robert Smith 50 akárhány éves, tudomásunk szerint nem meleg és simán használt már 25-30 éve is rúzst, alapozót és rengeteg szemfestéket...

Buliba szerintem simán, bár az se mindegy milyen a stílusod, az arcod, személyiséged. Egy kevés szemceruza a félénkeknek is jól áll akár hétköznapra is, de egy vadabb sminkhez kell egy kis attitűd. Alapozó nem gáz ha nem szép a bőröd alatta. Ha minőségit veszel nem leszel pattanásosabb.

2010. jún. 8. 08:58
 13/18 anonim válasza:
46%
Ha problémás a bőröd, akkor szerintem inkább bőrgyógyászhoz menj el, ne a sminkben keresd a megoldást. De ha tökéletesíteni szeretnél rajta, akkor max. alapozó vagy púder az egyes helyekre. Mondjuk az én barátomnak is van 1-2 pattanása, ettől függetlenül még szép a bőre. Hidd el, hogy egy lányon sokkal csúnyábbnak tűnik. A szempillaspirált és a szemceruzát pedig szerintem felejtsd el... Komolyan, gáz. :)
2010. jún. 8. 14:03
 14/18 anonim válasza:
46%

most komolyan azt mondják itt páran, hogy buliba kisminkelheti magát egy pasi is???? atyaég, nane...:D:D:D:D

egyedül színpadra...

2010. jún. 9. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen buli. Én pl. szoktam Gyárba járni, ott kb. minden 2. pasin van valami smink, sokukon nem is kevés.

És az esetek nagy részében jól is áll nekik. Ha valakinek szép arca van, azt kiemeli, ha meg nincs akkor meg tökmindegy hogy kifesti-e vagy se...

2010. jún. 9. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Én letépném a barátom arcát, ha arra vetemedne, hogy sminkelje magát. De te tudod. Van akinek be is jön!
2010. jún. 9. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is sminkelem magam buliba! Egy kicsi korrektor a pattanásokra és rá alapozó, szememet feketével kihúzom, a szemhéjpúdernek pedig valami világosat vagy bézst teszek fel, rúzs nem szükséges, elég a szájfény. Tehát én szoktam sminkelni és nem vagyok homo, a barátnőm tanított meg hogyan sminkeljem magam. 17/f
2010. jún. 9. 17:01
 18/18 anonim válasza:
Szervusz! Szerezz be egy tubus Nicoflex krémet (gyógyszertárból) és ezt alkalmazhatod az arcod bármely pontján, ez szolidan pirossá, és feszessé teszi az arcbőrödet.
2010. jún. 10. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!