Ha kontaktlencsés vagyok, milyen sminket használhatok?
Figyelt kérdés
Ja,és elég érzékeny a szemem amúgy is.2010. okt. 16. 15:34
1/6 anonim válasza:
szerintem bármilyet, de nézd meg a csomagoláson, hogy szemészetileg tesztelt, és hogy kontaklencsével is használható. asszem ilyen a miss sporty szempillaspirálja, de gyógyszertárban is lehet venni speciális szempillaspirált. ugyanezt a szemhéjfesték és a tus is valamint a szemceruza. nekem csak érzékeny a szemem, nincs kontaklencsém. mondjuk én essence-t használok :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
szerintetek használhatom a maybelline falsies szempillaspirált?
2010. okt. 16. 16:26
3/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy antiallergén , illatanyag mentes legyen és jelezve legyen rajta, hogy érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhassák.Ha nincs ráírva, ne vedd meg.Ha baj lesz belőle nincs jogod reklamációra sem.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
kedves A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10!tudsz olyan márkát,ami kontaktlencséseknek van?
2010. okt. 16. 19:18
5/6 anonim válasza:
Én anno ilyet használtam, ez klinikailag tesztelt volt, és bejött. Nem tudom lehet-e még kapni.
De tényleg rá van írva.
6/6 anonim válasza:
Ha nem vagy érzékeny semmilyen sminkre akkor azt használsz amit akarsz. Én is kontaktlencsés vagyok bár nekem eszembe se jutott hogy a sminkkel problémám lehet. Az a lényeg hogy először mindig a lencsét tedd be utána sminkelj, és először szedd le a sminket aztán a lencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!