Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiuk is helyesebbek, ha...

A fiuk is helyesebbek, ha kivannak simkelve, puderozva?

Figyelt kérdés

2017. nov. 16. 09:32
1 2
 11/16 anonim válasza:
Vannak mostanában a neten azok a vidik ahol fiuk sminkelik magukat, de meg a lanyok tobbsegenel is jobban! Na az már szerintem undi. De ha valaki úgy jibban érzi magát, hogy eltünteti a hegeket/bőrhibákat az arcáról egy kis korrektorral akkor sok sikert neki!
2017. nov. 18. 16:27
 12/16 anonim válasza:
Èn szerintem nem valami jó ha egy fiú|fèrfi sminkeli magát :) De a lányoknak sem tesz jot a sok smink...tönkre teszi az arcot sokkal szeb ha egy no is magat adja !!! Es nem a smink hata mogott bujkál !! Főleg ha meg csak 15-17 eves !! Deh van akinek nagyon szepen all! Izlesek es pofonok !! De en sztm helyesebbek ugy a fiuk...ha nincs rajtuk rengeteg pattanas !! De ne sminkel oldja meg hanem kozmetikussal :)
2017. nov. 19. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha bőrhibákra és tényleg jól csinálják hajrá, volt egy ismerősöm akinek brutális lila karikák voltak a szeme alatt, nem volt kialvatlan, szimplán vékony volt a bőre és közel voltak az erek a felszínhez (nekem is hasonló gondom van csak kisebb mértékben) ő próbálkozott korrektorral de sose használta élesben mert látszott.
2017. nov. 19. 12:19
 14/16 anonim válasza:
A fiúk azért nem sminkelnek, mert a társadalom nem hitette el velük azt, hogy nem szépek, ha nincsenek kisminkelve. :) Egyébként ha bárki jobban érzi magát sminkben, akkor sminkelje magát, ennyi, nem kötelező se lányoknak, se fiúknak.
2017. nov. 19. 19:53
 15/16 anonim válasza:
Ha egy fiú sminkeli magát, nekem azt sugallja, hogy más identitású. Ha ezt akarod, akkor sminkelj bátran. De ha igazi férfias megjelenéssel akarsz hódítani a lányoknál, akkor nem tanácsolom a sminkelést. Az, hogy pl egy TV felvételnél mester sminkesek tüntetnek el apró bőrhibákat, púdereznek izzadás ellen, stb. az egy más kategória. De utcára, munkahelyre nem való.
2017. nov. 20. 00:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a férfiak és nők a helyesebbek, akik tudnak helyesen írni, a smink ezen pedig nem segít.
2017. nov. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!