A fiuk is helyesebbek, ha kivannak simkelve, puderozva?
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 09:32
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem helyesebbek, nekem nagyon nem jön be, de kinek mi. Izlés kérdése
2/16 anonim válasza:
A páwák meg a buzavetők csinálnak ilyet.
3/16 anonim válasza:
b_uzik között gondolom ez a trend
4/16 anonim válasza:
Teny , hogy filmekben, klipekben a fiuk is sminkelve vannak, de nem olyan durvan, csak annyira , hogy egyenletesnek tunjon az arcboruk. Tehat alapozo, korekktor, puder kb.
Ettol helyesebbek nem lesznek, csak eltultetik vele a sapadsagot, borhibakat
5/16 anonim válasza:
NEM! Egyáltalán nem néznek ki jól ha sminkelve vannak, inkább nevetségesen néznek ki, ha én egy fiút meglátok kisminkelve, az nálam ott el is vágta magát.
6/16 A kérdező kommentje:
Sztem is hujeseg
2017. nov. 16. 20:16
7/16 anonim válasza:
Az a baj látszik nagyon, meg engem nem zavar ha nem tökéletes a bőrük, párom arcán is sok pattanás utáni hed van de nem zavar, őt így szeretem :)
8/16 anonim válasza:
Egy fiút másképp sminkelnek, mint egy lányt. Tehát egy lány arcát rengeteg mindennel fel lehet dobni, pl. lehet dúsabb ajkakat vagy nagyobb, hangsúlyos szemeket sminkelni stb., amitől csinosabbak, szebbek lesznek. Ugyanakkor fiúkon ilyet nem szokás, max. alapozót/BB krémet, korrektort, púdert, de élőben még ilyennel sem találkoztam. Ezektől helyesebb nem lesz, annyi, hogy szebb és egyenletesebb lesz a bőre, el lehet tüntetni a bőrhibáit. Max. fotózáson tudom elképzelni, hogy kontúroznak, amivel pár picit lehet játszani az arcon, de ennél többet már nem, max. valami nagyon extrém vagy művészi közegben. Úgyhogy hétköznapra, utcára szerintem max. korrektor vagy BB krém, ami elmegy, ha mondjuk pattanásos vagy heges stb., de igazából engem ez még sosem zavart egy fiún sem. Ennél több smink pl. valamilyen szemsmink vagy szemöldök stb., már biztos, hogy inkább nevetségesen hatna.
9/16 CFB válasza:
Én azt mondom, fiú ne használjon. És nekem egyik közeli barátnőm sem használ semmit. Én sem. Max korrektort, de most beteg vagyok (nem látszik rajtam, de hallani a köhögésemen, hogy nem vagyok egészséges), úgyhogy ilyenkor totálisan semmit nem pakolok az arcomra, mert nem érdekel. 😅😂
Elég furán érezném magam, ha a pasim sminkelné magát. Én ugyebár nem teszem. Úgyhogy duplán furán hatna. 😕
10/16 Kicsikecsé válasza:
Szerintem a férffiak bőrhibáit ugyanúgy nyugodtan el lehet kendőzni (korrektor, alapozó), mint a nőkét, nem feltétlen pávaság kérdése! A komolyabb sminkek inkább bizonyos munkákhoz való..., ezért is mindig minden a mértékről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!