Alapozót mivel lehet tartósabbá tenni? Púderrel vagy primerrel?
Figyelt kérdés
Van egy alapozóm ami bevált, viszont nap végére kissé lekopik.
Melyiket vegyem meg hozzá?
Jó lesz?
2017. nov. 2. 15:59
1/7 anonim válasza:
mindkettő hatásos, de ha csak egyet kéne mindenképp púdert ajánlanék. szerintem alapozás után kihagyhatatlan, anélkül minden alapozó elmaszatolódik, lekopik
2/7 anonim válasza:
A púder tartósabbá teszi, fixálja, bármikor ha kopik gyorsan javítható. Anélkül én el sem tudnám képzelni az alapozót. A primer is jó, szebb lesz az összkép, lassabban kopik az alapozó, de kevésbé teszi tartóssá, púder nélkül a smink csak alapozóval frissíthető, javítható, ami sokkal macerásabb, ha szép eredményt akarunk. Tehát a primer kihagyható, a púder kötelező :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Púdert nem szoktam használni. Régebbről rémlik, hogy szárította a bőröm. Rosszat használtam volna?
Pont hogy zsíros vagy vegyes bőröm van.
2017. nov. 2. 18:41
4/7 A kérdező kommentje:
Bár akkor a púder szivacsával vittem fel. Lehet sokat és ezért szárította?
2017. nov. 2. 18:42
5/7 anonim válasza:
valószínű, egy nagy púderecsettel szépen le lehet mattítani és nem fog kiszáradni!
6/7 anonim válasza:
Szivaccsal tényleg ne vidd fel, túl töményen viszi fel, már egész olcsón is lehet normális ecseteket venni, ruházz be egyre, megéri
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Meggyőztetek :)
2017. nov. 3. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!