Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozót mivel lehet tartósabb...

Alapozót mivel lehet tartósabbá tenni? Púderrel vagy primerrel?

Figyelt kérdés

Van egy alapozóm ami bevált, viszont nap végére kissé lekopik.

Melyiket vegyem meg hozzá?

Jó lesz?

2017. nov. 2. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
mindkettő hatásos, de ha csak egyet kéne mindenképp púdert ajánlanék. szerintem alapozás után kihagyhatatlan, anélkül minden alapozó elmaszatolódik, lekopik
2017. nov. 2. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
A púder tartósabbá teszi, fixálja, bármikor ha kopik gyorsan javítható. Anélkül én el sem tudnám képzelni az alapozót. A primer is jó, szebb lesz az összkép, lassabban kopik az alapozó, de kevésbé teszi tartóssá, púder nélkül a smink csak alapozóval frissíthető, javítható, ami sokkal macerásabb, ha szép eredményt akarunk. Tehát a primer kihagyható, a púder kötelező :)
2017. nov. 2. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Púdert nem szoktam használni. Régebbről rémlik, hogy szárította a bőröm. Rosszat használtam volna?

Pont hogy zsíros vagy vegyes bőröm van.

2017. nov. 2. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Bár akkor a púder szivacsával vittem fel. Lehet sokat és ezért szárította?
2017. nov. 2. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
valószínű, egy nagy púderecsettel szépen le lehet mattítani és nem fog kiszáradni!
2017. nov. 2. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szivaccsal tényleg ne vidd fel, túl töményen viszi fel, már egész olcsón is lehet normális ecseteket venni, ruházz be egyre, megéri
2017. nov. 2. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Meggyőztetek :)
2017. nov. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!