Hogyan tehetném a parfümöt tartósabbá? 1 óra múlva semmit sem érezni belőle.
A Beyonce Heat Wild Orchid egy közepesen drága parfüm (15 ml majdnem 4000 Ft), de mégis, ha befújom magam (4-5 fújással), 1 óra és teljesen elillan.Próbáltam már, hogy vazelint kenek alá, de semmi hatása nem volt.(másokat is megkérdeztem, de senki sem érezte)
Nektek van valami más praktikátok a parfüm tartósabbá tételére?
Elsõnek köszönöm.Próbálkoztam már többel is, de sajnos irgalmatlanul elkezdtem viszketni tõle, muszáj volt lemosnom.Sajnos túl érzékeny a bõröm :(( de azért köszi :D
2#:igen, tudom, hogy a Beyonce nem egy nagy szám, de ennyiért többet vártam volna.Sajnos egyszerû földi halandóként nincs pénzem méregdrága cuccokra.Ha lenne, azt vennék, elhiheted (bár rólam még a sokak által dicsért Pink Sugar, Mademoisselle és a Calvin Klein Eternity is nagyon rövid idõ alatt elillant.)
Egyébként praktikákat és nem kioktatást kértem, fõleg nem ilyen stílusban.Nem tudom, miért kell a segítséget kérõ embert egybõl letámadni...
2#:igen, kissé túllihegtem, végül is igazad van, de akkor is le lehetne ezt írni kevésbé támadó stílusban (szerintem), ez nekem a kicsi diákot kioktató tanárt idézi.De bocsánat, tényleg kissé felkaptam a vizet.
4#:fújok a nyakamra, hajra, csuklóra és ruhára is.De sajnos így se tartós.Félek, hogy az én bõrömmel van baj :(( eddig még nem találkoztam olyan emberrel, akin a Mademoisselle is csak kb. másfél órát volt érezhetõ.
Amúgy mit értesz azon hogy nem érezni? Egy jó parfüm nem méterekről érezhető, hanem mondjuk ha közel hajolnak hozzád akkor. Nyilván ezt te nem érzed, max a pasid fogja.
Ne akarj méterekről szaglani... senki nem csípi az ilyet.
Dehogy, eszemben sincs, én is utálom az olyat, akire ráborult a parfümöspolc :DD
De rajtam konkrétan a fújást követõ 1 óra múlva annyira sem érezhetõ, hogy a mellettem ülõ barátnõm mindig megkérdezi, hogy miért nem fújtam magamra aznap semmit :( egyszerûen elillan, pedig hidratálok és alapjában a bõröm is elég zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!