Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet tartósabbá tenni...

Hogy lehet tartósabbá tenni egy szemsminket?

Figyelt kérdés

Nem használok rossz termékeket, (Essence, Catrice, L'oreal, MAybelinne, MAx Factor, Rimmel..) Palettából pedig Naked palettám is van.(ami azért elég jónak mondható és sokan mondták akik azt használják, hogy egy átbulizott éjszaka után is tökéletes marad a sminkjük) Előtte le szoktam alapozni a szemhéjam, próbálkoztam már azzal is, hogy korrektort tettem rá vagy púdert, vagy primert, de teljesen mindegy volt, ha el akar kenődni egyszerűen elkenődik és nem tudom mi befolyásolja, mert néha tökéletes marad akkora is mire hazaérek, máskor viszont már a buszmegállóban az egész szét van kenődve, el van folyva, ha tust is használok akkor az meg fent van már a szemöldököm alatt és tényleg nem értem. Tudom most a meleg is biztos rátesz ez érthető, hogy leizzadom, de télen is ugyan ez van. Annyi mindent kipróbáltam már és nem értem...

Az alapozással nincs gondom

2015. júl. 20. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen sminkfixáló spray-ek, amit ráfújsz az arcodra, és elég sokáig úgy marad a sminked :) Az Avonos állítólag elég jó :)
2015. júl. 20. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Na végre hallok valami újat is!:)) Vagyis hallottam már róla, de még nem próbáltam szóval akkor beszerzek egy ilyet, hátha ez jó lesz! Köszönöm!:))
2015. júl. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!