Csak szerintem undorito az alapozozas?
Neztem ilyen sminkes videokat,ahol eleg kozel mutatjak a lany arcat, es tisztan latszott, ahogy szarad bele az arcredoibe a krem.
Plusz ugye ahogy magadra kened , ott marad, de ha mosolygsz,vagy fintorogsz, akkor a szad szelen, orrod sarkan elmozdul az az anyag, ami egyszer mar jol oda szaradt.
Messzirol jol neznek ki ezek a sminkek egyebkent, egyenletes borszint adnak.
De ahogy meglatom kozelebbrol elkap az undor, eloben es videon is.
Ti hogy vagytok ezzel? En vagyok csak ilyen bogaras?
Ez kicsit paradoxon, sokan állítják hogy egyből kiszúrják az alapozót (főleg pasik) viszont a jó alapozó lényege hogy nem tudsz róla hogy ottvan, ha tudsz róla azt jelenti el van cseszve ezért sokan azt hiszik minden alapozás rossz.
Ez olyan mint a tökéletes bűntény, ha teljesen tökéletes azt se tudod hogy elkövették.
Szerintem nem undortó, de gonosz húzás... Ha az alapozó alatt egy nagyon csúnya bőr "bújik meg", és lesz egy párja, aki csak fél év-egy év után tudja meg milyen is valójában a bőre, elég elkeserítő lehet.
de összességében nem néz ki rosszul, tetszik, csak azt nem szeretem ha valaki ez mögé rejti el a valódi arcát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!