A primert miért ajánlatos alapozózás előtt feltenni az arcunkra? Tudtok jó márkájú és minőségű primereket?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 19:35
1/2 anonim válasza:
Én Clinique-t használok.
Nagyon jó sminkelni rá. Egy jó alapot ad. Olyan bababőrű lesz az ember. És minden sokkal tartósabb lesz rajta.
Van, amikor nem is használok alapozót, csak primer és arra púder.
Van olyan is, ami direkt piros foltok eltüntetésére van. Nekem arra is jó, hogy pl. nyáron, amikor jobban zsírosodik a bőröm, ne zsírosodjon annyira. Tartósabb a smink.
2/2 Sunshinedoll válasza:
Több féle primer van. Van hidratáló, mások meg a pórusokat csökkentik. Szebben mutat rajtuk az alapozó, illetve elvileg tartósabbak is rajtuk. Én mondjuk nem használok primert, és egyáltalán nem hiányzik, de mondjuk egy egyenetlen vagy zsíros bőr esetén érdemes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!