Csak szerintem undorito az alapozozas?
Neztem ilyen sminkes videokat,ahol eleg kozel mutatjak a lany arcat, es tisztan latszott, ahogy szarad bele az arcredoibe a krem.
Plusz ugye ahogy magadra kened , ott marad, de ha mosolygsz,vagy fintorogsz, akkor a szad szelen, orrod sarkan elmozdul az az anyag, ami egyszer mar jol oda szaradt.
Messzirol jol neznek ki ezek a sminkek egyebkent, egyenletes borszint adnak.
De ahogy meglatom kozelebbrol elkap az undor, eloben es videon is.
Ti hogy vagytok ezzel? En vagyok csak ilyen bogaras?
Nem kell rárakni 4cm festéket. Én is undorítónak találom,és problémás is a bőröm,de évek óta sminkelek,hobbi szinten is és kitapasztaltam hogy kell elfedni színekkel a bőrhibákat,úgy,hogy ne adjon vakolat-hatást.
A neten sok az ilyen hollywoodi airbrush vakolat,de annak is van több változata,lehet azt jól is csinálni :)
Csak nekem nem mozdul el az alapozó, ha mosolygok stb?:D
Annyi az egész, hogy ki kell választani egy jót, és azt se fogod érezni, hogy rajtad van... Nekem estee lauderem van és imádom, minden nap alapozózom, max akkor nem, ha kijön egy pár durvább pattanás
Ha az ember jól alapozózik napközbenre, akkor nem lesz annyira feltűnő, hogy van rajta vmi, max. annak, aki szintén alapozózik. Nyilván egy sminkes videóban erősebb fedésű cuccokat használnak vagy nem épp a "18 éves átlag Szandika egyetemre megy" jellegű alkalmakra készülnek. Plusz kamerán keresztül mindent extrán kell feltenni, hogy látszódjon.
Egyébként nekem az orromról szokott csak lejönni meg picit körülötte, de azt fixálom napközben. Mosolygásnál nekem nem csúszik félre sem az alapozó, sem a púder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!