Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem undorito az...

Csak szerintem undorito az alapozozas?

Figyelt kérdés

Neztem ilyen sminkes videokat,ahol eleg kozel mutatjak a lany arcat, es tisztan latszott, ahogy szarad bele az arcredoibe a krem.

Plusz ugye ahogy magadra kened , ott marad, de ha mosolygsz,vagy fintorogsz, akkor a szad szelen, orrod sarkan elmozdul az az anyag, ami egyszer mar jol oda szaradt.

Messzirol jol neznek ki ezek a sminkek egyebkent, egyenletes borszint adnak.

De ahogy meglatom kozelebbrol elkap az undor, eloben es videon is.

Ti hogy vagytok ezzel? En vagyok csak ilyen bogaras?

2017. okt. 31. 22:49
1 2
 1/13 Mojjo ***** válasza:
72%
Imádom, hogy heti rendszerességgel jön egy zseni, aki nem tudja a bort megkülönböztetni a bőrtől...
2017. okt. 31. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Alapozot hasznalok szinte mindennap és nem, nem mozdul el egyeltalan:D
2017. okt. 31. 23:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, nekem egyelőre muszáj, mert beszólogatnak az érzékeny, problémás arcbőröm miatt. :/ Én igyekszem addig finomítani rajta, amíg már nem észrevehető. Mondjuk én csak egy réteget viszek föl és alá-fölé hidratálom... Így is néha lemosom véletlenül...
2017. okt. 31. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell rárakni 4cm festéket. Én is undorítónak találom,és problémás is a bőröm,de évek óta sminkelek,hobbi szinten is és kitapasztaltam hogy kell elfedni színekkel a bőrhibákat,úgy,hogy ne adjon vakolat-hatást.

A neten sok az ilyen hollywoodi airbrush vakolat,de annak is van több változata,lehet azt jól is csinálni :)

2017. okt. 31. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Csak nekem nem mozdul el az alapozó, ha mosolygok stb?:D

Annyi az egész, hogy ki kell választani egy jót, és azt se fogod érezni, hogy rajtad van... Nekem estee lauderem van és imádom, minden nap alapozózom, max akkor nem, ha kijön egy pár durvább pattanás

2017. okt. 31. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor undorító, ha több réteget visznek fel, vagy olyan elképesztően sokat egyszerre, mint a sminkes videóban. Hétköznapokra a legtöbben kb 10-ed annyi alapozót használunk, ha megfelelően el van dolgozva, fixálva van nem kelt undorító hatást. Bár meg kell mondjam ha egész nap rajtam van néha én is borzalmasnak látom, de könnyű rajta javítani és újra széppé varázsolni.
2017. nov. 1. 00:00
 7/13 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem is undorító, és én a hétköznapokban is sokakon látok vakolatot, szörnyen néz ki.
2017. nov. 1. 08:24
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tudom te mit láttál, de az alapozó nem mozdul el. Azt fölkened és jól beledolgozod a bőrbe, és ott marad (egy jó minőségű alapozóval) akár egész nap. Vagy fiú vagy, vagy olyan fiatal kislány, aki még életében nem használt alapozót, mert akkor tudnád, hogy ez nem így működik ahogy te leírtad. Szerintem tájékozódj mielőtt ekkora bődületes marhaságokat írsz, mert én ugyan jól szórakozok az ilyen ostobaságok olvasásán a reggeli kávézásom közben, de te így csak a tudatlanságodat reklámozod.
2017. nov. 1. 09:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapozás után úgy néz ki a bőr, ahogy leírtad, akkor el van szúrva a sminkelés. Vagy rossz minőségű alapozót használtak, vagy nem a bőrtípusnak megfelelőt, vagy nem készítették elő a bőrt rendesen, pl hidratálóval, vagy egyszerűen túl sokat használtak.
2017. nov. 1. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha az ember jól alapozózik napközbenre, akkor nem lesz annyira feltűnő, hogy van rajta vmi, max. annak, aki szintén alapozózik. Nyilván egy sminkes videóban erősebb fedésű cuccokat használnak vagy nem épp a "18 éves átlag Szandika egyetemre megy" jellegű alkalmakra készülnek. Plusz kamerán keresztül mindent extrán kell feltenni, hogy látszódjon.

Egyébként nekem az orromról szokott csak lejönni meg picit körülötte, de azt fixálom napközben. Mosolygásnál nekem nem csúszik félre sem az alapozó, sem a púder.

2017. nov. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!