Hogy lehet megtanulni normális tusvonalat húzni?
Tudom, tudom, "gyakorlás", de már 5 éve próbálkozok, és semmivel se lett jobb az eredmény.
Megnéztem kismillió tutorial videót.
Próbáltam már folyékonnyal, zseléssel, és filcessel is.
A kézügyességemmel nincs gond.
Mégse sikerült elérnem egy pici javulást se az évek során.
Adjam fel, hogy valaha tudok magamnak tusvonalat húzni?
Vagy van még valami csodamódszer?
Nekem se sikerul szepen, nem is celom mar. Talaltam mas megoldast. Megcsinalom a tus vonalat, ahogy sikerul,
Majd egy benyalazott fultisztitoval a szemem belso zugatol kifele indulva ,, leszedem,, a csale,elmaszatolodott reteget. Ha valahol belenyultam, kiegyenlitem, es kimentem a volnalbol, f. tiszitoval ujra leszedem.
Aztan, egy szemoldok egyettel a tus vonal folott kezdve az egesz szemhelyamat alapozoval elfedem. Igy lesz egy eles kontraszt a vilagos es a sotet hataranal, ami szeppnek mutatja a vonalamat.
Pedig gyakorlás :D
Nekem sem megy mindig, de pl porral csinálni a legkönnyebb. Fújok sminkfixálót az ecsetre, belenyomom a szemfestékbe és porral húzom ki. Nincs olyan erős, mint a tus, de ez a legkönnyebb. Ezen kívül nekem a zselés/géles ami könnyebb vágott végű lapos ecsettel. Tussal, filccel, ezekkel nagyon nap függő, mennyire lesz szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!