Fú, nem tudok egyet mondani. Mindenből mást használok, amit a legjobbnak tartottam. Alapozóból, rúzsból MAC, púderből Bobbi Brown, spirálból Rimmel, korrektorból Maybelline... ha csak egy márkát használhatnék, bajban lennék.
2017. okt. 20. 16:40
3/12 anonim válasza:
lécci máshol villogj a túlárazott sminkjeiddel mert senkit nem érdekel... ja amúgy képzeld létezik webshop is a világon
2017. okt. 20. 16:48
4/12 A kérdező kommentje:
Nem túlárazott, vagyis a L'Oréal biztos nem. Kuponnal féláron 1500-2000 forintért vettem csomó mindent. Ez a kedvencem.
Alapozót például nem szívesen veszek online.
De ha azt írod, hogy az Avonos cuccok jönnek be, az is rendben van. Nem villogni akarok.
2017. okt. 20. 16:58
5/12 anonim válasza:
2es neked meg mi bajod van? Azon felül hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni?Fáj hogy te nem tudod megvenni ezeket vagy mi? Itt senki nem villogott, a kérdező kérdezett és mindenki leírta mit preferál.
2017. okt. 20. 17:04
6/12 anonim válasza:
3as bocsánat
2017. okt. 20. 17:04
7/12 anonim válasza:
Hm.. nem költök ilyen sokat sminkre, mert diákpénztárca.. :"D (Amúgy is inkább parfümre költök.. sajnos :'D)
De a kedvencem a Maybelline. A lash sensational szempillaspirál, a color sensational rúzsok és a fit me korrektor a legjobbak (szerintem).
Amit még nagyon szeretek az az Alverde, a Bourjois (folyékony ajakrúzs gyűjtő vagyok :D) és a L'Oreal is (a Color Rich rúzsok a True Match alapozó és a körömlakkjaik a kedvenceim.)
2017. okt. 20. 17:40
8/12 anonim válasza:
Revolution
2017. okt. 24. 21:46
9/12 tucsek1992 válasza:
Szemceruzából Avon, jó árban van.
Szempillaspriál Yves Rocher.
Alapozó, hihglighter, rúzs Evana.
Sminklemosó Vichy termálvizes, ami mindent levisz, duplacsomagolt a gyógyszertárban.
2017. nov. 5. 21:26
10/12 anonim válasza:
Alapozobol most a Huda beauty #FauxFilter, Cover FX matte sminkfixalo, korrektor Tarte Shape Tape, pirosito Benefit, szempillaspiral Tarte, puder Laura Mercier, bronzer/kontur KKW Powder Contour Kit, szemoldok Anastasia Brow Wizz es Benefit Ready set brow. highlighter Kylie Fiji, illetve most a Natasha Denona Sunset palette a kedvencem, Too Faced Shadow Insurance, ruzsbol csak Kylie matte folyekony ruzst hasznalok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!