Te mit vennél a nőiesebb megjelenésért?
Sziasztok
Egy átlagos 20 éves egyetemista lány vagyok, kék szemmel középhosszú szőke hajjal. A stilusom valahol a nőies és laza között van, bár mostnában már közelebb a nőieshez, és szeretnék még közelebb lenni ehhez.
Adok az ápolásra, viszont egyáltalán nem viszem túlzásba, tehát csak rendszeres mosakodás, fogmosás, fésülködés, kézmosás, este tonizálás, és ugye mikor szükséges szemöldökszedés borotva stb. De néha ezt kevésnek érzem.. Nektek mi az arc, bőrápolási szokásotok? (Zsíros a bőröm)
Sminket vagy semmit vagy spirált vékony tussal használok de ritkán. A hajam egyenes, de sokszor össze van fogva, erről le szeretnék szokni, de ez sem sikerül:(
A kérdésem igazából az lenne, hogyha nagyon alap arc, haj ápolásodat esetlet sminket fokozni szeretnéd, és erre szánnál 5-10 ezer forintot miket vennél?
nem lehetsz 20
lehetetlen
azt hittem 12 eves vagy
Ha kifejezetten zsiros a borod en a loreal fekete agyag maszkjat ajanlam kb 3 naponta hasznalni amig rendbe nem teszi az adott borszakaszt.
Sminkben én csak bronzositot vagy ha vilagosabb tonusu a borod inkabb megfelelo arnyalatu pirositot ajanlanek, azon kivul neha van szempillam neha nincs, de mindig spiralozok illetve mindig van rajtam szajfeny- ez szxr szokas mar rosszul vagyok ha nincs vmi a szamon ugyhogy ezt inkabb nem tanacsolnam.. A szemöldököm termeszetesen dus es ivu de azert egy picit at szoktam satirozni szemoldokcerkaval, es nem olyan otvarra gondolok mint amiket az utcan latsz, meg leri hogy tetovalt vagy rajzolt- Csak egy leheletnyit.
Itt hogy milyen markakat hasznalsz te tudod kitapasztalni hol vannak a megfelelo arnyalatu cuccok amik Neked megfelelnek.
Nekem a Bronzosito ecsetem Essence
Bronzositom mindig mas, sokéig az Essence-t hasznaltam de az megszunt nekem ezek a mattok nem jönnek be, és Lovelynal talaltam csillogos baked bronzositot.
Szajfenyeim, ruzsaim mind Victoria Secret
Arcmaszk - Loreal Pure Clay fekete
Arclemoso cuccaim Clinique
Arcradir a rozsaszin Neutrogena
Arc hidratálom- csak termeszetes olajokat hasznalok nekem a bolti hidratáloktol kipattog a fejem
Szempillaspirál - Lancome Hypnose drama
Szemöldök ceruza- Essence v Catrice
Körömlakkjaim Lora v Catrice
Lábápolóim mind Balea
Borotvam Gilette Venus
Legreszletesebben ennyi:-)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!