Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok nőiesebb cipőt nyárra,...

Tudtok nőiesebb cipőt nyárra, ami mindenhez megy?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, eddig mindig sportosan öltözködtem, csak sportcipőim voltak (kivéve előző nyáron, mert akkor vettem egy szandált, de mindig feltörte a sarkam, a boltban még kényelmes volt) és mindig nadrágban jártam.

Most úgy döntöttem, ideje lenne már nőiesebben öltözködni, vettem 3 szoknyát meg néhány topot (amilyen "ügyesen" összeválogattam őket/külön vettem, nem tudtam együtt megnézni/, nem is passzolnak egymáshoz... ezt szeretném elkerülni a cipőválasztásnál) és hát sportcipővel hülyén néz ki. (Ilyesmi cipőim vannak/színesek, meg egy fekete, de az se megy szoknyához/: [link] )

Tudtok olyan cipőket küldeni, ami nem gáz, fel lehet venni szoknyához, rövidgatyához, esetleg hosszú gatyához is, kényelmes, nem tart sokáig felvenni és nem magassarkú? A tavalyi szandálommal jól megszívtam, 2-3 hétig tudtam hordani, pedig jó minőségű volt és márkás boltban vettem.

Előre is köszi!

2017. máj. 31. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem itt is: [link]

és itt is: [link]

vannak marha jól kihasználható, nyári szandálok, amik nőiesek, mégis kényelmesek és mind szoknyával, mind nadrággal hordhatóak. Próbáld mindig a színeket összehangolni, de pl. egy egyszínű fekete, vagy fehér szandál szinte minden kombinációhoz megy.

2017. máj. 31. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Pl. ezek?:

[link]

Esetleg van közöttük sportosabb változat is...

Nadrághoz, szoknyához egyaránt jók.

2017. máj. 31. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz előre megmondani, mi töri az ember lábát és mi nem, érdemes lenne szerintem a tavalyi szandálodat fölvenni rövidebb időkre, hátha puhul vagy alakul a lábadhoz.

Nem írtad, hogy az pontosan milyen volt, ha túl vékony pántos, az lehetett probléma esetleg. Vannak sportosabb szandálok, kényelem szempontjából nekem azokkal nagyon jók a tapasztalataim (Decathlonban érdemes nézni).

Ha a szandál mindenképp kiesik, akkor a könnyebb anyagú balerinák és bebújósok maradnak, bár én személy szerint nem hiszem hogy ezek feltétlenül kényelmesebbek.

Amúgy 19 évesen már nem növöd ki a cipőidet, érdemes elkezdeni gyűjtögetni, és nem feltétlenül úgy vásárolni, hogy egy pár cipő passzoljon mindenhez. Nyugodtan vehetsz két különbözőt, ha kevesebbet hordod akkor tovább marad hordható tehát hosszútávon anyagilag nem egy nagy különbség. A lábnak is jót tesz ha cserélgeted a cipőket.

2017. máj. 31. 12:25
 4/4 Metionin ***** válasza:
Próbálj ki egy egyszerű slip-ont, az megy mindenhez.
2017. jún. 1. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!