Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen rövidnadrágot vegyek...

Milyen rövidnadrágot vegyek amit mindenhez fel tudok venni?

Figyelt kérdés
Fekete magasderekúm már van, mert a színe mindenhez megy, és sima/crop toppokhoz is fel lehet venni. Szeretnék még egy rövidnadrágot ha a másik mosásban van. Milyen vegyek? Link, fotó?
2016. júl. 14. 20:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Farmer.
2016. júl. 14. 20:25
 2/19 anonim ***** válasza:
2016. júl. 14. 20:32
 3/19 A kérdező kommentje:

-_-

Jó de abból is vannak, különböző színek stb pl a fekete nadrágom is farmer csak fekete

2016. júl. 14. 20:34
 4/19 anonim ***** válasza:
Vegyél még-egyet, más színben . Nekem is van vagy 2-3 db
2016. júl. 14. 21:17
 5/19 anonim válasza:
48%
Istenem 😪🤔 mivan ebbe a világba? Más ruhát nemtud felvenni mert nincs neki..vagy nembir venni..nemmindeggy milyen nadrágot veszel...? Örülj neki hogy neked van/vehetsz...
2016. júl. 14. 21:28
 6/19 A kérdező kommentje:
Miért nem tud senki normális választ adni? "Mi van ebbe a világban" hogy senki nem tud felnőtt létére egy egyszerű kérdésre válaszolni?
2016. júl. 14. 22:37
 7/19 anonim ***** válasza:

A farmer egy normális válasz volt, először én is azt akartam írni.

A farmer alapszíne közép vagy sötétkék, nem pedig fekete. Ez olyan mint a ferrari, ha azt mondod valakinek, hogy ferrari akkor egy piros autót képzel el, ha azt mondod valakinek, hogy farmer akkor egy kék nadrágot lát.

Itt is akárhányszor látok kérdést, ha az adott nadrág nem kék akkor a kérdező feltünteti, hogy x színű az adott farmeranyagú nadrág.

Akár hány embertől hallottam mindenki külön megjelölte a farmer színét ha az bármi egyéb volt mint a tipikus farmerkék.

Egy farmerkék, kevés koptatásos farmernadrág alapdarab.

2016. júl. 15. 00:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Feltüntettem a kérdésbe, hogy fekete, később hogy farmer ANYAGÚ (a farmer egy anyag, a farmernadrág pedig egy farmer anyagból készült nadrág) De ezen ne akadjunk ki, mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné, de még így se jó a válasz igazából. Farmer. Jó, klasszikus farmerkék (mert ez a szín neve) farmer. De milyen fazonú? Kiemelném a leírás utolsó mondatát. LINK, FOTÓ?
2016. júl. 15. 00:43
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyenem van,kicsit olyan lazabb,es nem magasdereku.

en szeretem.szerintem mindenhez talal,de ez attol fugg mennyire illik ez a fazon a te stilusodhoz :)

2016. júl. 15. 09:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2016. júl. 15. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!