Milyen rövidnadrágot vegyek amit mindenhez fel tudok venni?
Figyelt kérdés
Fekete magasderekúm már van, mert a színe mindenhez megy, és sima/crop toppokhoz is fel lehet venni. Szeretnék még egy rövidnadrágot ha a másik mosásban van. Milyen vegyek? Link, fotó?2016. júl. 14. 20:19
11/19 anonim válasza:
komolyan ezen problémázol?...
szétnézel neten, üzletekben, amelyik megtetszik azt felveszed.....ennyi
még erre sem vagy képes, hogy magadtól keresgélj? -.-
12/19 anonim válasza:
Egy egyszerű kék farmert javaslok én is. Valami ilyesmit: [link]
nézz szét h&m-ben, denimben, levi's-ben ott mindig vannak jó farmerok
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ez a minta ne az én stílusom :)
Veszek egy fehéret, ahogy már tanácsolták, az mindenhez megy. De furcsa, ezelőtt eszembe se jutott még csak ránézni se egy ilyen felsőre, most meg az fog landolni a kosaramban :D :D
2016. júl. 15. 20:08
14/19 A kérdező kommentje:
*felső helyett nadrágra :D
2016. júl. 15. 20:08
15/19 anonim válasza:
Pofám szakadna le, hány éves vagy te kérdező, 13-14 ??? Bemész egy üzletbe, ne csinálj úgy mintha 100 féle farmer rövid gatya lógna a fogasokon . Döntés képtelen vagy, vagy mi ? A kaját is más rágja meg helyetted ???? Van egy bótba 4 féle gatya, csak eltudod dönteni, hogy melyik tetszik neked . Kaptál egy tippet, FARMER, a többi rajtad áll vagy bukik . De itt ágálni, meg hepciáskodni, hát tudod ......, nem érdemes neked sem válaszolni . Én is csak annyit írok farmer, aztán válasz olyat amilyet akarsz
16/19 anonim válasza:
És még valamit, örülnék annak , hogy valaki egyáltalán válaszra méltat, nem ám, hogy itt még pofátlankodok meg válogatok !!!!! Te sem a jó modorodról lehetsz híres .
17/19 BulmaSwan válasza:
Na én fehéret mondjuk nem vennék. 1-2x leülsz benne valahol (parkba,bkv-n) és szürke lesz. Inkább kék, de te tudod.
18/19 A kérdező kommentje:
Igazad lehet utolsó. Köszönöm a válaszodat, lehet akkor kettőt veszek.
2016. júl. 16. 16:26
19/19 anonim válasza:
Milyen elkényeztetett hisztis p!cs@ ez? xD Jesszus...
Amúgy kék farmer, fehér, szürke nadrágot javaslok. Úgyis az van minden 2. lányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!