13 eves vagyok szerintetek sok amit hasznalok? Tobbi lent
Ugye tudod hogy ilyen fiatalon a smink csak öregít? ;)
Amúgy rengeteg, én 14 éves vagyok, de semmi-semmi sminket sem használok, úgyhogy...
És hidd el, smink nélkűl biztos szebb vagy te is! Így csak megnéznek az utcán az emberek, hogy normális vagy-e...
Nem rossz indulatból mondom
Kérdező, döntsd el mit akarsz: A felszínes barátnőket lekőrözni, vagy a valamire való fiuk áhítozó tekintetét. Az elsőhöz a smink, meg az ilyesmik a jó választás, de vigyázz, ezzel mindenki más és közted csak falakat építész! A külsős alapján fognak meg(el)ítélni.
Ha inkább szívmelengetően szép akarsz lenni, akkor egy dolgot javaslom: Szájfény. Lehetőleg csokis. Még most is őrzök ilyen emléket tini koromból.
28F
Ha így érzed magabiztosabbnak mahad akkor ne halgas a röbbiekre....
Azert leirom a velemenyem aztan max nem veszed figyelemebe..
Igen,szerintem is sok DE mar csaknazert is mert ahogy idosodunk alktalaban egyre tovb termeket hasnalunk az arcunkra es ha mar most ezeket felkened a borodnek artasz
Egy kis korrektor,szempillaspiral,halvany ruzs,max meg pirosito.. ez igy is booven eleg de adha egy kis magabiztossagot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!