13 eves vagyok szerintetek sok amit hasznalok? Tobbi lent
Szerintem ez egyenesen gusztustalan. Én is 13 vagyok, de én csak szempillaspirált és szemöldökceruzát használok. Szerintem aki ennyi idősen többet használ, az elég gáz. Vannak osztálytársaim akik alapozzák magukat, de mondanom sem kell hogy gőzük nincs az egészről. Egyiken semmi változás nincs, a másiknak meg narancssárga a feje. Egyetlen egy osztálytársam van, akin a korának megfelelő mennyiségű smink van: csak a szemöldöke van kiszedve meg nagyon halványan befestve, és korrektorozik, de csak azért mert nagyon pattanásos. Ha nem mondja hogy használja, észre sem veszem, mert alig látszott hogy ki van pattogva.
Mindezek után nem tudom mennyire tudod magad kisminkelni, de ahogy előttem is írták, anyum nem használ ennyi sminket, pedig már negyvenes.
Szerintem legalább az 1/3-ára kéne csökkentened a sminked mennyiségét, mert egyrészt nagyon gáz ha nem tudod használni, másrészt nagyon csúnya pattanásos leszel tőle, harmadrészt ember, 13 éves vagy, és háromszor annyi sminked van mint egy huszon-harminc x éves nőnek. Te ezt nem érzed gáznak?
Azt hiszem ezt vehetem bóknak, mert tényleg 13 vagyok :D
#12-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!