13 eves vagyok szerintetek sok amit hasznalok? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Alapozot korrektort szemoldokport pirositot bronzositot highlitert meg konturokaz huzok az arcomon illetve egy halvány szemhejpuder es egy vekony tus es egy spiral ez sok?2017. okt. 16. 05:39
1/42 anonim válasza:
Igen, en 14 evesen kezdtem magam sminkelni de ennel millioszor enyhebben es most (19) meg kevesebbet hasznalok, csak a szemoldokomre.
3/42 anonim válasza:
Ez nem sok, ez rengeteg. Nevetségesen nézhetsz ki ennyi sminkben a 13 éveddel :D
4/42 anonim válasza:
Nagyon sok. Aki szép, az smink nélkül is szép.
5/42 anonim válasza:
22 évesen nem használok ennyi mindent pedig hivatalban dolgozok
Nem röhögnek ki az iskolában? Remélem a sok smink melle 14 centis magassarkú is társul
6/42 anonim válasza:
Olyan csúnya vagy, hogy ennyi minden kell a fejedre? Majd jönnek a pattanások, ha elfeded a pórusaidat. Egyszer próbálj meg egy hétig ezek nélkül a kencék nélkül mászkálni, többen észre fognak venni.
7/42 anonim válasza:
Rettenetesen sok ennyi idősen.
De hétköznapokra amúgy is sok
8/42 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, mennyire tudod magad igényesen kisminkelni 13 évesen ennyi féle termékkel.
9/42 anonim válasza:
Igen, rengeteg. Ne csodálkozz, ha valaki azt mondja, hogy ráragadt egy kis arc a sminkedre.
Azt elárulod, hogy miért kensz ennyi mindent az arcodra 13 évesen?
10/42 anonim válasza:
Nem sok, hanem ISZONYÚ RENGETEG! Lassan 22 éves vagyok, és csak szempillaspirált használok, illetve ajakbalzsamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!