Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elsőnek a púdert vagy a...

Elsőnek a púdert vagy a highlightert vigyem fel?

Figyelt kérdés
Eddig por állagú highlighter használtam (púder után), de most krémeset, ezért nem tudom.
2017. szept. 26. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Amelyiket akarod legyen mar onnallo dontesed
2017. szept. 26. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én a púdert vinném, és aztán óvatosan tenném fel a krémes highlightot, hogy ne nagyon kenje el a púdert meg az alapozót alatta. Fordítva azért nem olyan jó, mert akkor vagy a highlight fénye lesz kevésbé szép / erőteljes / sokkal fakóbb lesz, vagy ha körépúderezel, akkor nehezebb eldolgozni.
2017. szept. 27. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:

1., minden kérdéstől így kiborulsz?:/ úgy tudtam erre van az oldal :)

2. Köszi a választ😊

2017. szept. 27. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, először a púdert vidd fel, aztán a highlightert. Ha fordítva csinálod a púder lemattítja az egészet.
2017. szept. 28. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia Bocsi ha kioktató lesz de NE vidd fel előbb a pudert és utánna a krémes highligtot, képzeld el hogy a pudert vinneml fel az alapozó alá.. ugye hogy furán hangzik..? A kerem állagú termékeket mindig elosszor fel visszük krém highlighter, krém pirosito, kontur barmi és utánna jön a púder. Ha ezt fordítva csinálod az egesz olyan "chunky" hatású lesz.

Sminkes a nővérem;)

2017. okt. 15. 00:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, tudom, hogy elsőnek a krémet kell, ezért voltam bajban, hogy most milyen sorrendbe tegyem (hogy ne veszítsen a highlighter a fényességből).
2017. okt. 15. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 #6 Ha a highighterre ráteszitek a púdert le fogja mattítani. Alapjáraton a púdert arra találták ki, hogy fényes bőrfelületeket lemattítson.
2017. okt. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!