Porcelán műköröm elsőnek?
Holnap megyek körmöshöz életemben először. Eddig sose voltam még csak sima manikűrre se. Néztem videókat a folyamatról, és nekem azt mondta a körmösöm, hogy elsőnek nem hosszabbít csak ráépít, hogy szokjam.
Jelenleg kb fél centisek a körmeim (fehér része) de elég repedezettek már és a hüvelykujjamról le is kellett vágnom kb most 2mm.
(gyenge könnyen törők a körmeim de szépen nőnek csak ferdén meg úgy nő mint amit meghajtogattak ezért akarok körmöt)
Kérdésem az hogy mikre figyeljek mielőtt odamegyek? Kell e vágnom a körmömből, kb. mennyibe fog kerülni? Mennyi idő stb.?
(sima nude rózsaszín lesz, semmi minta)
Én is most kaptam az első műkörmöm (zselés)
Alapból a zselést ajánlom (barátnőmnek porcelán volt) főleg ha fiatal vagy.
Hát mivel azt mondtad, hogy csak épít így nagyon hosszúra ne hagyd, mert csak letörik
1. Vagyok
Szerintem 2 órá körül lesz
Utána csinálhatsz mindent ugyan úgy
Mi köze van a fiatalsághoz a zselés körömnek?
Kérdező!
Ne csinálj semmit a körmöddel, viszont ragaszkodj az új építéshez. Pláne, ha ennyire össze-vissza nőnek a körmeid.
Hát elmentem de ki volt írva hogy szadin van... szóval máshova jelentkeztem be oda pedig 12:30 ra kaptam időpontot.
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!