Sminkkel vagy smink nélkül érzitek jobban magatokat?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy közösségben (iskola, buli) mindenképp sminkkel, és otthon meg anélkül... Ez nem fura?:D2017. szept. 17. 09:29
11/15 Metionin válasza:
Ha kimegyek a házból (nyilván nem egy tejért a boltba, hanem rendesen, órákra) akkor sminkkel. Nélküle olyan mintha az otthoni játszós ruhámban mennék el dolgozni.
12/15 anonim válasza:
én mindehol sminkben. Csak alváshoz mosom le, de amint felkelek már teszem is vissza.
23/N
13/15 anonim válasza:
Igazából nincs különbség. Alapozó, korrektor, spirál, szemöldök, rúzs. Az egyetlen, ami zavar, az az, hogy elfelejtem a spirált, és belekenem a szemembe.
Engem az ékszerek zavarnak. Ahogy hazaérek, elkezd zavarni a gyűrű, a nyaklánc. De a sminket nem "érzem".
14/15 anonim válasza:
Sosem sminkelek, így nélküle. Voltam már kifestve, de rettentően zavar, főleg a szememnél.
27/N
15/15 anonim válasza:
Amikor otthon vagyok és nem kell "prezentálnom", szeretem szabadon hagyni a bőrömet, és mondjuk inkább felteszek egy arcpakolást. Az utcán, kinn, közösségben viszont sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!