Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence korrektortól nem...

Essence korrektortól nem leszek nagyon ráncos idősebb koromram?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, essence korrektort használok a szemem alá 13 éves korom óta. Kórosan vérszegény vagyok, és akármilyen tablettát vagy gyógymódot találnak ki az orvosok, nem javul, legalábbis nem sokat. Voltam sok kivizsgáláson, rengeteg vérvételen, egyelőre semmi új, de próbáljuk orvosolni a problémát a gyökereknél. Muszáj vagyok korrektort használni a szemem alá, illetve a környékére (amit púderral fixálok) mert nagyon karikás, sötét, beesett a szemem környéke emiatt, és ha nem használnám, úgy néznék ki mint egy holdkóros, mint aki egy hete nem aludt, ezért rá vagyok utalva. Az a kérdésem, ez nem tartalmaz olyan összetevőket, amik miatt később csúnya lehet a bőröm? :)
2017. szept. 11. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ha rendesen letisztítod minden nap és hidratálsz nem lesz semmi bajod tőle
2017. szept. 11. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ilyenben nincs ráncosító.

Ráncokat, ami okozza a kor - ugye -, de 80%-ban a napozás, UV sugarak, maradék a genetika és az életmód. (Diéta, cigi, alkohol, cukor, kevés víz, stb.)

2017. szept. 11. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Uh átérzem a helyzeted, az én szemem alja is pontosan ilyen már évek óta, én is voltam kivizsgáláson de semmi. :(

Én most a Catrice folyékony korrektorát használom, ami ugyan nem teljesen, de elfedi a karikákat. Megkérdezhetem, hogy melyik fajta Essence korrektort használod, és mennyire fedi el a karikákat? :D

2017. szept. 15. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!