Hogyan tűnjek idősebbnek, hogy beengedjenek egy 18+ discoba?
Sziasztok!
Sajnos a 17. születésnapomon kórházban leszek, ezért a baráti társaságommal most fogjuk megünnepelni. A Balatonra megyünk szórakozni, de tudtunkkal a rendezvény 18+os. A társaságból egyedül én nem vagyok 18 éves. Lehetőleg szeretném elkerülni, hogy emiatt az egy év miatt probléma legyen és szeretném megelőzni, hogy elkérjék a személyimet.
Kérek mindenkit, hogy tartózkodjon a beszólásoktól, mert abszolút nem vagyok rá kíváncsi és képes vagyok saját döntéseket hozni :)
Kedves válaszoló!
Édesanyám 2 éve elhunyt :)
"Édesanyám 2 éve elhunyt :)"
Gratulálok neked, hogy egy ilyen szomorú hírhez egy mosolygós smiley-t képes voltál írni.
Akkor az élő rokonaid iszonyat büszkék lesznek rád, ha majd a rendőrségről kell téged kiváltaniuk, ha hamis személyit veszel és azzal mész be.
Egyébként ha képes vagy saját döntéseket hozni, akkor minek írtad ki a kérdést?
Ebből úgyis az jön le, hogy mi hiába adunk tanácsot, úgyis a saját fejed után fogsz menni, mert te aztán tudod, hogy mi a tuti neked! Csak addig, míg meg nem ütöd a bokádat!
Miért nem tudtok olyan buliba menni, ahova te is simán tudsz menni? Végül is a te szülinapod, olyan helyre kéne mennetek, ahol te is be tudsz menni minden gond nélkül.
A mosolygós jelet azért írtam oda, hogy legyen szíves, és vegye észre magát: ne beszéljen senki anyjáról ismeretlenül, mert nem tudja a hátteret. Tudod, cinizmus. Létezik ilyen.
Egy szóval nem mondtam, hogy hamis személyit fogok venni, eszembe se jutna ilyen.
Köszönöm a jóindulatú kommenteket az utolsóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!