Mennyire megbízható a Makeup Plaza? (lent)
Figyelt kérdés
Rendeltem tőlük Urban Decay-t de egy kicsit gyanús hogy lehet hogy fake :(( Megbízhatóak ilyen szempontból??2017. aug. 30. 15:58
1/1 anonim válasza:
Teljesen kizárt, hogy fake, legyél nyugodt! Többször rendeltem már tőlük (Urban D. termékeket is). 100% biztos vagyok benne, hogy nem fake.
Gondolj csak bele: közel 10 éve a piacon vannak. Nem vaterán vagy itt-ott árulnak. Teljesen logikátlan lenne, hogy az eddig felépített jó image-üket egy ilyenért lerombolják. Nem 1 márkán fognak meggazdagodni (amire szerintem Magyarországon annyira nincs is nagy kereslet az ára miatt). Ennyi erővel az összes többi márkánál is megtehetnék, miért pont csak ennél?!
Biztos vagyok benne, hogy minden, ami ott kapható az mind egytől-egyig eredeti. Az egyik legmegbízhatóbb sminkes áruház Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!