Answear nevű oldal mennyire megbízható? Rendelt már onnan valaki? Nagyon durva leárazások vannak, szinte már hihetetlenek, ezért elbizonytalanodtam.
Szia!
Háromszor rendeltem már tőlük, minden rendben ment. A futárszolgálat nem tartja be az 1 napos házhozszállítási időt, de ez nem a webáruház hibája,ők időben feladják a csomagot, de a DPD 1 nap helyett 2 nap múlva hozza ki a csomagot, így számolj. Amúgy valódi márkás ruhákat árulnak. A durva leárazások meg ne bizonytalanítsanak el, nyilván így is megéri nekik, mert sok ruha pillanatok alatt elfogy. A minap akartam rendelni egy pulóvert ami 9 ezerről volt leárazva 4 ezerre, de el kellett mennem itthonról aztán amire visszaértem néhány óra múlva már nem volt belőle.. na nem akarok itt reklámot csinálni , de én meg vagyok velük elégedve, eredeti csomagolású termékeket kapsz, amiket legtöbb esetben még ki se bontottak a csomagból. Max akkor ha valaki visszaküldte mert nem volt jó az illetőre a rendelt méret, mert akkor nyilván újra felteszik azt a visszaérkezett egy darabot. Ami negatívum, hogy csak otthonra tudod rendelni a ruhát, és csak készpénzzel tudsz fizetni a futárnál. Nincsenek még pick pack pontjaik, remélem hamarosan azok is lesznek.
Köszönöm. :) Azóta megembereltem magam és megrendeltem tőlük a táskát, amit akartam, nálam 2 napos szállítási időt írtak szóval nem is reménykedtem, hogy 1 lesz. Kíváncsi vagyok. Majd írok véleményt, hogy ment. :)
Köszönöm a válaszod!
Szia! :D
Hát, a kettő napból végül három lett, de nem bánom. A futár nagyon kedves volt, a táska amit rendeltem, hibátlan. :) Szóval örülök. Ajánlom az oldalt mindenkinek!
Csak akkor rendeljen valaki ha bevállalja, hogy nála marad az árú akkor is ha az nem felel meg.Nem szeretik a pénzt visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!