Lányok, akik jártasak szemöldökfestésben, help?
Figyelt kérdés
Jó így a szemöldököm? Miben kéne fejlődnöm? Csak építő jellegű kritikákat szeretnék. :)
(Tudom, alapból is vastag, de nekem így jobban tetszik...)
2017. aug. 26. 20:22
31/31 A kérdező kommentje:
Érdekes, kedves utolsó, megfogadtam a véleményed, és szedtem a végéből. Azért nem ívesítettem, mert nekem úgy nem tetszik.
Viszont azokra a válaszokra, hogy “tarzan, utcáranemmennékígyki”, “sasszemöldök” stb hadd reagáljak már úgy, ahogy én szeretnék.
De nyugi, te sem vagy túl értelmes az én szememben, ha azt hiszed, úgy fogok reagálni, hogy nem mondom el a véleményemet a válaszokról. Vagy már a válaszokra válaszolni sem lehet? Igen szomorú.
2017. nov. 9. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!