Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, akik jártasak szemöldö...

Lányok, akik jártasak szemöldökfestésben, help?

Figyelt kérdés

[link]

Jó így a szemöldököm? Miben kéne fejlődnöm? Csak építő jellegű kritikákat szeretnék. :)

(Tudom, alapból is vastag, de nekem így jobban tetszik...)

2017. aug. 26. 20:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Jah, várj, te biztos láttad szemöldökformázó nélkül a szemöldököm, azért tudod eldönteni, mennyi por van rajta.

Elárulom neked: csak a körvonalán van, azt élesítettem kicsit, ugyanis alapból erős a szemöldököm.

De egyébként látszik az írásodon, hogy nagyon fiatal vagy, neked még nem nagyon kéne szemöldököt festeni.

2017. aug. 27. 20:23
 22/31 anonim ***** válasza:
A végénél nagyon látszik hogy rengeted rajta a festék.Attol mert nem dícsértelek agyon attol mem tudom milyen alapon golndod hogy meg sminkelnem sem kéne,meg hogy milyen fiatal vagyok.Hidd el nem 12 eves tublrkawaiinyomorek kisgyerek vagyok
2017. aug. 27. 20:36
 23/31 anonim ***** válasza:
51%
Megnyugodhattok, az írásaitok apján egyikőtök sem tűnik 17-nél többnek, ezen kár vitázni.
2017. aug. 28. 05:51
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés feltevője egy beképzelt kis tini, durván erős szőrzettel, és a divatnak él, mert a printieszt a király, arra kell hallgatni, és követni, még ha azt is mutatja, vágd fel az ered, mert az menő...El kell keserítselek, a fiúknak nagyon nem jön be ez a vad, vastagra rajtolt szemöldök! Mindenki azt mondta, hogy kicsit szedesd formára, legyen íve, mely kihangsúlyozza az eredeti formát, ne pedig azt hangsúlyozd, hogy milyen bozót...
2017. aug. 28. 11:19
 25/31 A kérdező kommentje:

Megnyugtatlak, nem mindenkinek jön be a kiszedett szemöldök, régebben még ennyire sem volt kiszedve és tetszett a fiúknak.

Jah, várj, biztos minden fiúnak ugyanaz a fajta szemöldök jön be.

Érdekes, külföldi kérdezz-felelek oldalra is kiraktak, névtelenül mindenkinek tetszett.

Magyar internet, nem csalódtam. :)

2017. aug. 28. 15:08
 26/31 A kérdező kommentje:

Azt mondd már meg, ha íve van, hogy hasonlítana az eredeti formára?

Várj, segítek. Eredetileg nem íves. Kiszedem ívesre.

Eredetileg nem íves. Kiszedem ívesre.

Mi? :D

Nincs több kérdésem.

2017. aug. 28. 15:10
 27/31 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem íves, valószínűleg több a férfi hormon benned, egy orvosi vizsgálat nem ártana.
2017. aug. 29. 08:44
 28/31 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség. A szemöldökforma a genetikán múlik, köze nincs ahhoz, hogy férfi vagyok-e vagy nő.

Vagy látom, már minden fikázást elsütöttek, már csak az egészségi állapotom maradt. :D

2017. aug. 29. 10:39
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezek szerint Natalie Portmanben túl sok a férfi hormon, Adam Lambert meg valójában egy hetero nő.
2017. aug. 29. 13:44
 30/31 anonim válasza:
100%

Tudom h ez már egy régebbi kérdés de azert leirom a véleményem. Én írtam a legelső választ mert a kérdése alapján normálisnak gondoltam a kérdezőt. (Mostmár látom hogy sajnos csak gondoltam)

Tehát az az első amit nem értek hogy ha a kérdező perfect szemöldökszakértő és úgy látszik ebből diplomázott akkor miért tette fel a kérdést?

A második hogy mégis hogy a fenébe lehet egy (elméletileg) segítséget kérő ember ennyire ellenséges?

Gondolom ezt már seniki nem fogja olvasni de azért leírtam a véleményem.

2017. nov. 9. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!