Lányok, akik jártasak szemöldökfestésben, help?
Jó így a szemöldököm? Miben kéne fejlődnöm? Csak építő jellegű kritikákat szeretnék. :)
(Tudom, alapból is vastag, de nekem így jobban tetszik...)
Jah, várj, te biztos láttad szemöldökformázó nélkül a szemöldököm, azért tudod eldönteni, mennyi por van rajta.
Elárulom neked: csak a körvonalán van, azt élesítettem kicsit, ugyanis alapból erős a szemöldököm.
De egyébként látszik az írásodon, hogy nagyon fiatal vagy, neked még nem nagyon kéne szemöldököt festeni.
Megnyugtatlak, nem mindenkinek jön be a kiszedett szemöldök, régebben még ennyire sem volt kiszedve és tetszett a fiúknak.
Jah, várj, biztos minden fiúnak ugyanaz a fajta szemöldök jön be.
Érdekes, külföldi kérdezz-felelek oldalra is kiraktak, névtelenül mindenkinek tetszett.
Magyar internet, nem csalódtam. :)
Azt mondd már meg, ha íve van, hogy hasonlítana az eredeti formára?
Várj, segítek. Eredetileg nem íves. Kiszedem ívesre.
Eredetileg nem íves. Kiszedem ívesre.
Mi? :D
Nincs több kérdésem.
Ez hülyeség. A szemöldökforma a genetikán múlik, köze nincs ahhoz, hogy férfi vagyok-e vagy nő.
Vagy látom, már minden fikázást elsütöttek, már csak az egészségi állapotom maradt. :D
Tudom h ez már egy régebbi kérdés de azert leirom a véleményem. Én írtam a legelső választ mert a kérdése alapján normálisnak gondoltam a kérdezőt. (Mostmár látom hogy sajnos csak gondoltam)
Tehát az az első amit nem értek hogy ha a kérdező perfect szemöldökszakértő és úgy látszik ebből diplomázott akkor miért tette fel a kérdést?
A második hogy mégis hogy a fenébe lehet egy (elméletileg) segítséget kérő ember ennyire ellenséges?
Gondolom ezt már seniki nem fogja olvasni de azért leírtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!