Lányok, akik jártasak szemöldökfestésben, help?
Jó így a szemöldököm? Miben kéne fejlődnöm? Csak építő jellegű kritikákat szeretnék. :)
(Tudom, alapból is vastag, de nekem így jobban tetszik...)
Ember lánya! Minek kérdezel, ha minden észrevételre közlöd, hogy az neked úgy nem tetszik? Ha az nem jó, amit mi mondunk, akkor mit vársz??
Vagy akkor szedd olyanra, mint a linkelt képen lévő vakolt csajnak. De lehet, az is elég, ha veszel fekete temperát, és egy vastag ecsetet...
Utolsó: valamelyik tanácsot megfogadtam, és vékonyabbra szedtem a végét (fel is értékeltem a választ).
De a többiek gondolom ilyen középvastagra szedett szemöldököt javasoltak, ami nekem már túl sok szedést jelentene.:D
Legközelebb úgy írom ki, hogy ilyen mostanság divatos, amolyan "pinterestes" szemöldökhöz értők véleményét szeretném, nem ilyen 2000-es éves eleje divatút.
Amúgy meg neked nem mindegy, miért kötözködök? Csak azt közöltem, hogy én nem arra a stílusra gondoltam, amit ők írtak.
Ha meg nem tetszik, ha kötözködök, tovább lehet kattintani, mert így csak te is kötözködsz.:)
Egyébként meg nem, nem kell hozzá olyan sok fekete festék, annyi, hogy a lánynak alapból kicsit vastag a szemöldöke, és ki van emelve.
Elvégre, nem mindenki szeretne harmincas anyuka-formára szedett szemöldököt.:D
Azért kicsit el vagy tévedve, a 2000es években nem középvastagra, hanem cérnára szedték a szemöldöküket, és nagy valószínűséggel egyik válaszoló sem arra gondolt, hogy olyanra szedd te is.
Ha meg "pinterestes" szemöldököt akarsz, akkor hajrá, ott a pinterest, az pont arra való, hogy inspirációkat gyújts. :)
Amúgy, ha érdekel a veleményem, egyszerűen csak szedd olyanra, ahogy neked tetszik, azt fogod szeretni a legjobban, hidd el. Én is ezt teszem, nem másolok semmit, és szép a szemöldököm, illik az arcomhoz.
Mindjár elrepül a szemöldököd😂🦅
Amugy borzalmas bocsi😕
Az egyik azt mondja, nem elég íves, a másik meg azt, hogy elrepül.
Utolsó: te vagy a borzalmas. A tied persze biztos jobb.:)
Utolsó vagyok köszi a kedves véleményt (😂🖕🏻)az én szemöldököm nem bornalmas és járok kozmetikushoz és veszem a fáradtságot hogy normális szemöldököt készítsek magamnak🤦🏻.
A szemöldöködnek egyáltalán nincs íve.Nem azért száll el mert íves hanem olyan vastag és annyira közel van egymáshoz hogy nekem egy helyet fölött repülő sas szárnyai jutottak eszembe🦅🏔
Nem rossz mindegyik kozmetikus és nem szedik öregesre meg csúnyára csak normál méretüre.
Aranyos hogy te egyböl az én szemöldökömet kezded el fikázni úgy hogy nem is láttad hogy milyen a szemöldököm(tiszta ovodás viselkedés)
Szemöldök formázóból rengeteg van rajta ami látszik a képen is
Én nem bántasból mondtam de látom nagyon flusztrált vagy😂🦅🏔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!