Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, akik jártasak szemöldö...

Lányok, akik jártasak szemöldökfestésben, help?

Figyelt kérdés

[link]

Jó így a szemöldököm? Miben kéne fejlődnöm? Csak építő jellegű kritikákat szeretnék. :)

(Tudom, alapból is vastag, de nekem így jobban tetszik...)

2017. aug. 26. 20:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Na, egy fokkal máris jobb.
2017. aug. 26. 21:23
 12/31 anonim ***** válasza:
67%

Ember lánya! Minek kérdezel, ha minden észrevételre közlöd, hogy az neked úgy nem tetszik? Ha az nem jó, amit mi mondunk, akkor mit vársz??

Vagy akkor szedd olyanra, mint a linkelt képen lévő vakolt csajnak. De lehet, az is elég, ha veszel fekete temperát, és egy vastag ecsetet...

2017. aug. 27. 10:38
 13/31 A kérdező kommentje:

Utolsó: valamelyik tanácsot megfogadtam, és vékonyabbra szedtem a végét (fel is értékeltem a választ).

De a többiek gondolom ilyen középvastagra szedett szemöldököt javasoltak, ami nekem már túl sok szedést jelentene.:D

Legközelebb úgy írom ki, hogy ilyen mostanság divatos, amolyan "pinterestes" szemöldökhöz értők véleményét szeretném, nem ilyen 2000-es éves eleje divatút.

Amúgy meg neked nem mindegy, miért kötözködök? Csak azt közöltem, hogy én nem arra a stílusra gondoltam, amit ők írtak.

Ha meg nem tetszik, ha kötözködök, tovább lehet kattintani, mert így csak te is kötözködsz.:)

2017. aug. 27. 14:24
 14/31 A kérdező kommentje:

Egyébként meg nem, nem kell hozzá olyan sok fekete festék, annyi, hogy a lánynak alapból kicsit vastag a szemöldöke, és ki van emelve.

Elvégre, nem mindenki szeretne harmincas anyuka-formára szedett szemöldököt.:D

2017. aug. 27. 14:30
 15/31 anonim ***** válasza:

Azért kicsit el vagy tévedve, a 2000es években nem középvastagra, hanem cérnára szedték a szemöldöküket, és nagy valószínűséggel egyik válaszoló sem arra gondolt, hogy olyanra szedd te is.

Ha meg "pinterestes" szemöldököt akarsz, akkor hajrá, ott a pinterest, az pont arra való, hogy inspirációkat gyújts. :)

Amúgy, ha érdekel a veleményem, egyszerűen csak szedd olyanra, ahogy neked tetszik, azt fogod szeretni a legjobban, hidd el. Én is ezt teszem, nem másolok semmit, és szép a szemöldököm, illik az arcomhoz.

2017. aug. 27. 15:06
 16/31 anonim ***** válasza:
Ja és, én is undorítónak találom a vékony szemöldököt, hogy félreértés ne essék.
2017. aug. 27. 15:10
 17/31 anonim ***** válasza:
51%

Mindjár elrepül a szemöldököd😂🦅

Amugy borzalmas bocsi😕

2017. aug. 27. 16:29
 18/31 A kérdező kommentje:

Az egyik azt mondja, nem elég íves, a másik meg azt, hogy elrepül.

Utolsó: te vagy a borzalmas. A tied persze biztos jobb.:)

2017. aug. 27. 19:01
 19/31 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó vagyok köszi a kedves véleményt (😂🖕🏻)az én szemöldököm nem bornalmas és járok kozmetikushoz és veszem a fáradtságot hogy normális szemöldököt készítsek magamnak🤦🏻 .

A szemöldöködnek egyáltalán nincs íve.Nem azért száll el mert íves hanem olyan vastag és annyira közel van egymáshoz hogy nekem egy helyet fölött repülő sas szárnyai jutottak eszembe🦅🏔

Nem rossz mindegyik kozmetikus és nem szedik öregesre meg csúnyára csak normál méretüre.

Aranyos hogy te egyböl az én szemöldökömet kezded el fikázni úgy hogy nem is láttad hogy milyen a szemöldököm(tiszta ovodás viselkedés)

Szemöldök formázóból rengeteg van rajta ami látszik a képen is

Én nem bántasból mondtam de látom nagyon flusztrált vagy😂🦅🏔

2017. aug. 27. 19:12
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Elnézést a helyesírási hibákért Iphonrol vagyok, remélem azzal nem sértettem meg a szemöldököd egóját😱😭
2017. aug. 27. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!