Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez 15 évesen sok?

Szerintetek ez 15 évesen sok?

Figyelt kérdés
A kérdés ahhoz vonatkozna, hogy szerintetek sok 15 évesen a szempillaspirál, illetve a matt rúzs? Rengeteg matt rúzsom van, de az élénk színeket nem igazán kedvelem. (Gondolok itt a lilára vagy esetleg a kékre) Piros rúzsom is van, azt nem nagyon szoktam használni,mert rikitó színe van. Szerintetek ez sok egy 15 éves lányak. Alapozót, BB krémet, korrektort,primer-t, szemfestéket, szemöldök gélt-port nem használok. Csak matt rúzst és szempillaspirált. Esetleg barna árnyalatú rúzst használjak vagy ez egy kicsit sok már az én korosztályomnak? Elöre is köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 24. 09:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15 vagyok, és szintén szempillaspirált és matt rúzst használok. Szerintem nincs vele gond. ^^

2017. aug. 24. 18:22
 12/12 TroianaBell válasza:
Hat igen, sajnos tonkreteszik az arcot. En 20 evesen sem kenem tul magamat, rengeteg velem egykoru es fiatalabb viszont igen. Anno gimi elso ket osztalyaban is olyan osztaly/evfolyamtarsaim voltak, akik nagyon durvan neztek ki, 15-6 evesen. A tetovalt szemoldok volt a legkevesebb. Aztan a golyak, ahogy vegigneztuk oket, hat mit nr mondjak. Ranezesre lazan tuntek 20-22-nek. Nemertem, ha tudjak, hogy oregiti oket a smink jo par evvel es sok is nagyon amennyit hasznalnak, akkor miert csinaljak olyan erosre, miert jo ha 6 evvel idosebbnek neznek aztan mikor megmondod a korod csak pillaznak rajta. En atlatdzo mattito pudert hasznalok (ugye transparent, igy nem fed semmit, viszont az arcbort teljesen lemattitja, a borunk szinehez alkalmazkodik, igy ha rgy fekete boru ember magara teszi, az o arcat is lemattitja, ha egy feher, azsiai, akkor az oveket is). Es ezen kivul kihuzom a szemoldokomet kozep barnaval, mert eredetileg szoke a hajam, igy a szemoldokom nagyon vilagos, a hajamat pedig termeszetes barnara festettem, szoval szoke szemoldokkel ugy nezek ki, mintha nem is lenne. :D persze termeszetes hatast kelt a szemoldokom szine, es nem kocka alakura vagy olyanra huzom, ami ma fivat, szimplan csak kiemelem. Es pluszban sotetlila matt ruzst hasznalok, es ez nekem pont wleg, bar tudom, a lila tul sotet, de a stilusommal jar a sotetebb ruzs es igazabol az az egyetlen sotet a sminkemben. Van, hogx meg a trandparent pudert se teszem fel, csak osszekotom a hajamat es kihuzom a szemoldokomet, hogx termeszetes hatast krltsen, plusz a sotet ruzzdal kifestem a szam. Szerintem egyaltalan nem eros, de muszaj, hogy valami sotetebb legyen az arcomon, mert annyira vilagos zoldek a szemeim, hogyha nem lenne rajtam ruzs, a szemoldokomet pedig nem huznam barnara, olyan lenne az arcom, mintha nem lenne :D
2017. aug. 24. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!