Szerintetek ez 15 évesen sok?
Figyelt kérdés
A kérdés ahhoz vonatkozna, hogy szerintetek sok 15 évesen a szempillaspirál, illetve a matt rúzs? Rengeteg matt rúzsom van, de az élénk színeket nem igazán kedvelem. (Gondolok itt a lilára vagy esetleg a kékre) Piros rúzsom is van, azt nem nagyon szoktam használni,mert rikitó színe van. Szerintetek ez sok egy 15 éves lányak. Alapozót, BB krémet, korrektort,primer-t, szemfestéket, szemöldök gélt-port nem használok. Csak matt rúzst és szempillaspirált. Esetleg barna árnyalatú rúzst használjak vagy ez egy kicsit sok már az én korosztályomnak? Elöre is köszönöm a válaszokat!2017. aug. 24. 09:28
1/12 A kérdező kommentje:
*előre
2017. aug. 24. 09:29
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2017. aug. 24. 10:04
4/12 anonim válasza:
Ha melle ilyen a borod, mint a baloldali kepen a lanynak, akkor hanyagold a sminket. Nincs annal undoritobb, mint mikor valakinek lathatoan problemas a bore, es ruzzsal probalja kompenzalni a ,, csunyasagat,,
Felesleges felhivni az arcodra a figyelmet ilyen esetben, ugyanis azt kelted az emberekben, hogy a borodeel lusta vagy foglalkozni, de bezzeg a ruzsozas megy.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem. Nem ilyen az arcom. 2-3 pattanás szokott lenni rajta, de az sem a gennyes, csúnya féle. Minden nap tisztítom az arcomat micellás vízzel, hogy a napi szennyeződések lejöjjenek, majd krémmel bekenem. De mondhatni szerencsés vagyok, hogy nem csúnya a bőröm. Köszönöm szépen a válaszod.
2017. aug. 24. 10:47
6/12 anonim válasza:
Akkor jo neked, szerencses vagy.vigyazz ra!! En 22 evesen is kuzdok kisebb-nagyobb borproblemaval.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Viszont egyszer kell venni egy jó krémet és az kifogásolhatatlan lesz.
2017. aug. 24. 11:47
8/12 anonim válasza:
Ha nem rikító színeket használsz, hanem barnásabb nude arnyalatokat szerintem abszolut belefer! ^_^
9/12 TroianaBell válasza:
Vegre egy normalisabb 15 eves, aki nem ugy sminkeli magat mint egx instagram modell/sminkes. Gondolom most fogod elkezdeni szeptembertol a 9-et, ezert gondolkoztal el a sminkelesen:) mivel ugyebar mar kozepiskolaba kerulsz. Rengeteg 13-15 eves lanyt latni, akik nagyon durvan tulsminkelik magukat, alapozo, bronzosito, az a nagyon sotet csunya szemoldok stb. Ez persze inkabb taszito mint szep. A kevesebb több. Igy szerintem egyaltalan nem gaz, ha sminket hasznalsz, sot, szerintem ez kifejezetten megfelelo a korosztalyodnak. Egy szempillaspiral es egy matt barnas ruzs/nude arnyalatu ruzs szerintem jo valasztas lenne :) ugyis itt az osz, szoval most a barnasabb, melegebb szinek jonnek divatba, mind ruzsban, mind ruhaban, szemfestesben.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, én is rengetek "kislányt" látok szaladgálni erős sminkkel. Tönkreteszik a bőrüket vele és idővel, azért látszik az arcon, hogyha nincs smink rajtuk, hogy teljesen máshogy néznek ki. Ugye azok, akik mindennap látják őket, ilyen sminkben teljesen megszokják, majd,ha esetleg akad egy olyan nap, amibe nem fog beleférni a sminkelés, akkor eléggé furcsán néznek ki. Ezt sajnos tapasztalatból mondom. Volt egy ismerősöm (még régebben, olyan 7. osztályban) és ő minden nap sminkelte magát. De elég durván. Ez alatt a "kocka" szemöldököt értve, illetve (a bőrétől) eltérő alapozót és szemspirált használt. Igen, ez nem olyan necces, viszont úgy a smink egészében visszataszító volt és erős. A tanárok egy idő után szóltak neki és lemosta, e úgy nézett ki, mint egy halott. Fehér volt az arca, karikás a szeme és...undorító (elnézést a kifejezésért) Nem tartom fontosnak az alapozót meg az olyan termékeket, amivel eltüntetjük a bőrhibáinkat, mert felesleges. Ha van egy heg az arcodon, annak meg van a saját története és nem úgy fogsz másnak szebbnek tűnni, hogyha eltünteted, mert az akkor is ott fog maradni. És mindenki úgy szép, ahogy van. :)
2017. aug. 24. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!